930 x122 grota rece

autobuz

ȘOFER PUBLITRANS, BĂGAT ÎN ȘEDINȚĂ

Publitrans reacționează la articolul de ieri în care ePitești prezintă imagini cu un șofer de autobuz al societății locale de transport de călători a municipalității care încalcă legislația rutieră (amănunte și imagini, AICI).

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

“Abaterile de la regulamentul de circulație nu suntem noi în măsură să le sancționăm, dar acest lucru nu înseamnă că suntem de acord cu ele.

Trebuie să avem în vedere faptul că șoferii de autobuz sunt șoferi profesioniști, care sunt verificați anual prin chestionare de către personalul nostru și o dată la 5 ani de către echipe ARR pentru obținerea atestatului profesional.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Vă asigurăm că multe dintre cazurile de indisciplină au fost sancționate în comisia de disciplină și că toate aceste aspecte sunt analizate la nivel de caz în ședințele de siguranța circulației, tocmai pentru a preveni evenimentele neplăcute.

Am observat în publicația dumneavoastră din ultima perioadă că unii șoferi ai noștri sunt dați ca exemplu negativ. Totuși, v-am ruga să fim mai răbdători în trafic, să respectăm cu toții regulile de circulație, să ne respectam între noi și astfel suntem convinși că viața noastră ar fi mai bună.”, ne transmite societatea condusă de directorul general Manuel Rotaru.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90