New Profesional Consult 930 x 122

autobuz

(VIDEO) PRIVIȚI CE FACE ACEST ȘOFER PUBLITRANS!

Priviți ce face acest șofer Publitrans! Unii șoferi ai societații locale de transport de călători a municipalității piteștene au un comportament necorespunzător în trafic. Stau mărturie și numeroasele reclamații în acest sens ale piteștenilor (exemple, AICI).

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

O altă dovadă a fost filmată astăzi, în jurul orei 15, de un cititor al publicației noastre.

După cum puteți vedea în imagini, un șofer al unui autobuz Publitrans încalcă o regulă elementară de circulație la intersecția de la fosta Electrica spre Centru. Concret, șoferul, de pe linia 7B, Găvana – Centru – Gheorghe Doja, nu se încadrează corespunzător pentru direcția de mers.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

”Șoferii de pe autobuzele piteștene au impresia că sunt singuri în trafic. Rușine!”, este mesajul din partea cititorului nostru.

https://www.facebook.com/150612882249390/videos/159921037985241/

Pentru o astfel de neregulă amenda se ridică la câteva sute de lei.

Domnule director al Publitrans, Manuel Rotaru, cum explicați această abatere, de altfel nu una singulară? Piteștenii au numeroase nemulțumiri cu privire la serviciile societății pe care o conduceți.

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0733.797.066. 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3