Donaris 930 x 122

concurs

STAI LA BLOC? PRIMĂRIA A DECIS

Primăria Pitești a decis ca și în acest an să organizeze concursul „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din municipiu”.

Citiți și: Vrei un salariu sigur? Poliția Română scoate sute de posturi la concurs din sursă externă

Sursa citată anunţă că asociaţiile de proprietari din Pitești care nu au restanţe mai vechi de 30 de zile la plata utilităţilor se vor putea înscrie în perioada 1 – 13 aprilie 2020 inclusiv la o nouă ediţie (a zecea) a concursului. Înscrierea se va face prin depunerea unei cereri în acest sens la Registratura Primăriei.

Concursul va avea loc între 1 aprilie și 18 mai 2020.

Citiți și: În Pitești se întrerupe curentul electric! Zone afectate

Jurizarea va fi făcută de o comisie desemnată prin dispoziție a primarului. Criteriile avute în vedere vor fi următoarele: amenajare și curățenie spații verzi, amenajare și curățenie la intrarea în bloc, lucrări de întreținere a fațadei imobilului și reabilitare termică, starea tehnică a subsolului și a terasei, vechimea blocului și alte aspecte relevante pentru buna gospodărire a asociației (de exemplu: colaborarea cu Primăria sau existența în bloc a unui sistem de supraveghere video).

Ca de obicei, concursul va fi dotat cu premii în bani, valoarea lor urmând să fie anunțată public până pe 18 mai. Se vor acorda un premiu pentru „Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din municipiul Piteşti’’ şi câte un premiu pentru ,,Cea mai frumoasă și cea mai curată asociație de proprietari din fiecare cartier’’. Sunt avute în vedere Găvana, Trivale și Mărășești, Banat și Exercițiu, Craiovei, Războieni, Prundu și Frații Golești, Tudor Vladimirescu, Popa Șapcă, zona Centru și Calea București, zona Nord și Eremia Grigorescu.

Rezultatele concursului le vor fi comunicate participanților până pe 11 mai 2020 inclusiv. Eventualele contestații vor putea fi depuse în termen de 48 de ore de la anunțarea rezultatelor.

Premierea se va desfășura cu ocazia Zilelor Piteștiului (pe 20-21 mai 2020).

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3