930 x122 grota rece

craciun

Surpriza pregătită de Primărie pentru Crăciun!

Tu cum ai vrea să fie Crăciunul la Pitești?

Citiți și: Darul vieții de Crăciun: Patru nou-născuți la Spitalul Județean din Pitești

O vorbă din bătrâni spune că gospodarul își face vara car și iarna sanie.

Mergând pe acest principiu, dar și pentru că își dorește ca Piteștiul să intre în circuitul orașelor de neratat în perioada sărbătorilor de iarnă, Primăria Pitești a lansat un chestionar numit „Crăciunul la Pitești – imaginat de comunitate!”.

Citiți și: Cât costă brazii de Crăciun și de unde puteți lua ieftini

Cetățenii sunt invitați, astfel, să își spună părerea cu privire la modul în care Crăciunul ar trebui să arate în Pitești din această iarnă încolo.

„Pentru că ne dorim să organizăm evenimente care să coincidă cu dorințele comunității, conturăm împreună cu piteștenii conceptul sărbătorilor de iarnă și te invităm să ne spui cum dorești să arate municipiul Pitești, în decembrie 2022, răspunzând la întrebările următorului chestionar (termen de completare – 15 august 2022), accesand link-ul https://forms.gle/4ff3AeKDSfd8s5cU9 .

Completarea chestionarului presupune logarea pe un cont de Gmail.”, transmite Primăria Pitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3