930X122 MAIA

consiliul judetean

TESTE GRATUITE DE GLICEMIE ȘI TENSIUNE ÎN PITEȘTI

Teste gratuite de glicemie și tensiune în Pitești. Mâine, 1 octombrie 2019, pensionarii argeșeni își vor putea testa gratuit glicemia și tensiunea arterială la corturile special amplasate în acest scop în Piața Primăriei și în Piața „Vasile Milea” din municipiul Pitești.

Citiți și: Argeș! Doliu la Consiliul Județean!

Astfel, în intervalul orar 11-17 cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență și de la Spitalul de Pediatrie vor verifica tensiunea arterială și glicemia, urmând ca, în funcție de rezultatul analizelor, persoanele depistate cu probleme de sănătate să fie consultate de medicii specialişti de la Spitalul Judeţean, cu trimitere de la medicul de familie.

Este o acțiune organizată de Consiliul Județean Argeș, prin instituțiile subordonate, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Citiți și: Argeș. Albume de lux cu meșteri populari cumpărate cu 11 500 € de Centrul de Cultură

Persoanele de vârsta a treia vor beneficia mâine, 1 octombrie, și de intrare gratuită la instituții de cultură argeșene, după cum urmează:

-între orele 8 și 16, “Porți Deschise la Vila Florica” din orașul Ștefănești, eveniment organizat de Centrul de Cultură „Brătianu”. Toți seniorii iubitori de istorie sunt invitați să viziteze gratuit conacul familiei Brătianu, un loc încărcat de istorie, în care s-a născut şi a trăit cea mai importantă familie de oameni politici români;

-între orele 14 și 17, în Sala Lumina a Centrului Cultural Județean Argeș secțiile „Doina Argeșului” și „Divertisment” ale Centrului Cultural Județean Argeș vor prezenta un spectacol care îmbină muzica populară solistică și orchestrală cu muzica ușoară. Intrarea la spectacol este liberă, pe bază de invitații, invitații care au fost deja ridicate de către cei cărora li se adresează.

De asemenea, mâine persoanele vârstnice vor putea vizita gratuit și secțiile Muzeului Județean Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 pe 90 Costache