New Profesional Consult 930 x 122

alimentare cu apă

TOATE ȘCOLILE DIN CETĂȚENI AU TOALETELE ÎN INTERIOR. DISPENSARUL, MODERNIZAT

Toate școlile din Cetățeni au toaletele în interior. Dispensarul, modernizat. “Consiliul Județean Argeș susține dezvoltarea satului argeșean. Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura de sănătate. În comuna Cetățeni dispensarul a fost modernizat și reabilitat. Consiliul Județean Argeș a investit în infrastructura școlară. În comuna Cetățeni toate școlile au toaletele în interior. Prin programul guvernamental PNDL II va fi extinsă, modernizată și reabilitată rețeaua publică de alimentare cu apă”, ne informează Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș.

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

“Învățământul, sănătatea și infrastructura sunt prioritățile acestui mandat al conducerii Consiliului Județean Argeș. Anul 2019 reprezintă anul implementării și execuției proiectelor, asta după ce, din 2016 și până în prezent, au fost alocate de la Consiliul Județean Argeș către comunitățile locale sume importante pentru realizarea acestora.

Tocmai de aceea, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, împreună cu vicepreședintele Ion Mînzînă și cu administratorul județului, Maria Dinu, au demarat seria vizitelor în teritoriu pentru a verifica stadiul lucrărilor, unele aflate în execuție, altele fiind deja încheiate.

Citiți și: Atenție! Va fi obligatoriu în toate școlile și liceele!

În comuna Cetățeni, Consiliul Județean Argeș a investit în ultimii doi ani și jumătate în special în sănătate și învățământ.

Începând din acest an, cei peste 2.700 de pacienți înregistrați, dintre care peste 1.000 sunt copii, beneficiază de un dispensar modernizat și reabilitat, în care Consiliul Județean Argeș a investit 200.000 de lei.

Pentru unitățile școlare au fost alocate fonduri pentru reparații, modernizare sau extindere la Școala Gimnazială nr.1 Cetățeni, Școala Valea Cetățuii, Grădinița cu program normal Lăicăi, Grădinița cu program normal Cetățeni și Grădinița Valea Cetățuii. Au fost realizate sisteme de încălzire centrală la Grădinița cu program normal Lăicăi și la Grădinița Valea Cetățuii. Numai pentru modernizarea Școlii Gimnaziale nr.1 Cetățeni au fost alocați 400.000 de lei de la bugetul județean.

Pentru susținerea sportului de masă, în comuna Cetățeni există un teren de sport cu teren sintetic pentru copii și tineri.

Anul 2019 este anul implementării proiectelor, proiecte în care Consiliul Județean Argeș a investit sume importante în parteneriat cu administrațiile locale.

În comuna Cetățeni am investit în primul rând în domeniul sănătății. Dispensarul a fost reabilitat și modernizat în totalitate.

De asemenea, am investit în unitățile școlare, care au fost reabilitate și modernizate, au fost realizate sisteme de încălzire, iar la această oră toate unitățile școlare din această localitate au toaletele în interior.

Mulțumesc pentru buna colaborare domnului primar, Consiliului Local, corpului didactic!

În plus, prin programul guvernamental PNDL II, comuna Cetățeni are în derulare un proiect de 5.314.244 de lei pentru extinderea, reabilitarea şi modernizarea sistemului public de alimentare cu apă“, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

PNDL II ne-a adus o mare bucurie prin extinderea, reabilitarea şi modernizarea sistemului public de alimentare cu apă. Urmează canalizarea, care este, de asemenea, în atenția noastră.

De asemenea, pe fonduri europene urmează să realizăm reabilitarea Centrului Civic și dotarea și modernizarea dispensarului stomatologic”, a spus, la rândul său, Claudius Ciobanu, primarul comunei Cetățeni”, potrivit sursei citate.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90