New Profesional Consult 930 x 122

aglomerație

TRAFIC AGLOMERAT ÎN PITEŞTI

Apropierea sărbătorilor de iarnă a făcut ca pe majoritatea arterelor principale de circulaţie din Piteşti traficul rutier să devină la anumite ore de-a dreptul infernal. Asta în ciuda faptului că numărul curselor autobuzelor Publitrans au fost reduse ca urmare a intrării în vacanță a elevilor și a studenților.

Citiți și: De la aglomerație la pustiu: Argeș Mall în floare, Vivo Mall fără soare!

Aglomerația este generată, pe de-o parte, de goana după cadouri şi provizii pentru Crăciun (hipermarketurile, de pildă, mustesc de lume), iar pe de alta de unele investiţii nefinalizate (cum este cazul la Podul Viilor) sau făcute fără cap (sensul giratoriu din Nord, de la fostul AGIP).

Cornel Ionică, viceprimar al municipiului, declară pentru ePitești că una dintre soluţii este construirea celei de-a doua centuri ocolitoare a oraşului. Din păcate, proiectul zace prin sertare la Ministerul Transporturilor şi nimeni nu mai pare preocupat de el. Ionică precizează că va relua la anul demersurile pentru finanţarea acestui proiect.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3