930X122 MAIA

asfaltare

Ultima oră. A început asfaltarea mai multor străzi de pământ din Piteşti

Ultima oră. A început asfaltarea mai multor străzi de pământ din Piteşti.

Citiți și: Argeș: Acuzațiile grave continuă: „În câțiva ani de zile vor fi numai gropi”

Astăzi, 11 noiembrie, Primăria Municipiului Pitești a predat amplasamentele către constructori pentru asfaltarea și modernizarea a trei străzi de pământ, perioada de finalizare a lucrărilor fiind prima jumătate a anului 2022.

 

Citiți și: Lucrări de asfaltare, timp de două nopți, pe o stradă din Pitești

 

Străzile vizate de acest demers sunt următoarele:

-Strada Profesor Nicolae Brânzeu – asfaltare și modernizare (cămine de vizitare, guri de scurgere pluviale, trotuare), pe o lungime de 351,5 m. Lucrările în valoare de 810.164,32 lei fără TVA vor fi realizate de către constructorul CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

-Strada Profesor Ion Angelescu – asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială), pe o lungime de 767 m. Constructorul care va realiza lucrarea în valoare de 1.311.473,46 lei fără TVA este S.C. Selca S.A.

-Strada Amurgului – asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială), pe o lungime de 408 m. Valoarea lucrării ce urmează a fi realizată de către constructorul CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L este de 625.593,72 lei fără TVA.

Aceste trei lucrări de modernizare a unor străzi de pământ se adaugă celei finalizate în luna august a anului curent, asfaltarea și modernizarea străzii Dumitru Brătianu.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3