930 x122 grota rece

asfaltare

Ultima oră. A început asfaltarea mai multor străzi de pământ din Piteşti

Ultima oră. A început asfaltarea mai multor străzi de pământ din Piteşti.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Astăzi, 11 noiembrie, Primăria Municipiului Pitești a predat amplasamentele către constructori pentru asfaltarea și modernizarea a trei străzi de pământ, perioada de finalizare a lucrărilor fiind prima jumătate a anului 2022.

 

Citiți și: Pitești. Surpriză pentru șoferii care circulă pe un drum aglomerat

 

Străzile vizate de acest demers sunt următoarele:

-Strada Profesor Nicolae Brânzeu – asfaltare și modernizare (cămine de vizitare, guri de scurgere pluviale, trotuare), pe o lungime de 351,5 m. Lucrările în valoare de 810.164,32 lei fără TVA vor fi realizate de către constructorul CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L.

-Strada Profesor Ion Angelescu – asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială), pe o lungime de 767 m. Constructorul care va realiza lucrarea în valoare de 1.311.473,46 lei fără TVA este S.C. Selca S.A.

-Strada Amurgului – asfaltare și modernizare (trotuare, canalizare pluvială), pe o lungime de 408 m. Valoarea lucrării ce urmează a fi realizată de către constructorul CTLA – Construcții Drumuri și Lucrări de Artă S.R.L este de 625.593,72 lei fără TVA.

Aceste trei lucrări de modernizare a unor străzi de pământ se adaugă celei finalizate în luna august a anului curent, asfaltarea și modernizarea străzii Dumitru Brătianu.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90