930 x122 grota rece

gunoi

CopilGunoi02

ULUITOR! 30.000 DE PITEŞTENI NU PLĂTESC TAXĂ PENTRU GUNOI!

În urmă cu puţin timp autorităţile din Piteşti au anunţat că vor să introducă o taxă de habitat care să înlocuiască taxa pentru gunoi. Motivul este acela că dacă ar fi o taxă de habitat care să fie plătită direct la ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor locale atunci numărul plătitorilor ar creşte, iar tariful ar scădea. Încă nu s-a luat o decizie cu privire la valoarea taxei de habitat şi nici când anume va fi introdusă.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat în sala de sport întrece orice imaginație! Uluitor!

Conform datelor furnizate de autorităţi, nu mai puţin de 30.000 de piteşteni (din totalul de circa 150.000) s-ar eschiva de la plata tarifului pentru gunoi, prin diverse metode (de exemplu, nu este declarată componenţa întregii familii, iar taxa este percepută pe persoană).

În plus, nici măsura acţionării în judecată a asociaţiilor rău-platnice nu este bună, deoarece acestea nu au patrimoniu, iar prejudiciul nu poate fi recuperat. Prin taxa de habitat, însă, sumele colectate intră direct la operatorul de salubritate, care, astfel, nu se va mai confrunta cu probleme legate de restanţe.

Citiți și: ,,Oprești, primești amenda acasă. O cameră costă 6.000 de €!”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90