NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

UN DRUM JUDEȚEAN VA FI MODERNIZAT

Un drum județean va fi modernizat. Un drum important din Argeş va fi reabilitat şi modernizat cu bani de la Guvern și Consiliul Județean.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Este vorba despre drumul judeţean 703 B pe ruta Morăreşti – Uda. Reparaţiile vor fi făcute pe o distanţă de aproape 3 kilometri, pe raza localităţii Uda. În prezent, drumul este grav afectat.

Investiţia va fi finanţată prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) II, finanţare obţinută de Consiliul Judeţean Argeş. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 10.111.010 lei, dintre care 9.796.700 de lei de la bugetul de stat, iar de la Consiliul Judeţean cofinanţarea de 314.310 lei.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

De-a lungul timpului, mai mulți argeșeni au reclamat starea proastă a unor drumuri județene (un exemplu, AICI). (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90