SMART KIDS 930X122

ciomăgești

(VIDEO) ARGEȘENI UMILIȚI. DRUM CATASTROFAL

Argeșeni umiliți. Drum catastrofal. Despre starea deplorabilă în care se află drumurile din Argeș am scris în repetate rânduri, în special ca urmare a sesizărilor primite în acest sens pe adresa redacției ePitești de la cetățeni nemulțumiți (un exemplu, AICI).

Citiți și: Fostul preşedinte al CJ Argeş s-a vaccinat împotriva Covid-19

Un alt exemplu vă prezentăm astăzi. Toți cei care folosesc drumul județean 703, în comuna Ciomăgeşti, se simt umiliți de administrația locală și județeană, având un serios și întemeiat motiv de indignare. Tronsonul care face obiectul reclamației arată sub orice critică.

Citiți și: DAN MANU, REACȚIE LA SCHIMBAREA SORINEI HONȚARU DE LA ȘEFIA DSP ARGEȘ

,,Nu poţi să mergi nici pe jos, nici cu maşina! Dacă ne distrugem maşinile, pe cine dăm în judecată? Avem acelaşi primar de şase ani, iar în tot acest timp nu a făcut nimic, doar se plânge că nu primeşte fonduri. Dacă nu au bani de asfaltare, măcar să pună piatră, ceva…”, ne spune un cititor revoltat.

Omul se plânge că liderii administrativi ai comunei sunt indiferenți: ,,N-ai cu cine să vorbeşti! Primarul nu face nimic, iar consilierii locali doar îşi iau banii şi atât!”.

Primar al comunei este Dumitru Diaconu, ales din partea PNL, iar drumul se află în administrarea Consiliului Județean Argeș, instituție condusă de PSD-istul Dan Manu (foto).

În anii precedenți, Argeșul a fost cotat ca fiind județul cu cele mai proaste drumuri din întreaga țară (detalii, AICI). Nu știm dacă și acum mai ocupă prima poziție în acest rușinos top național, dar cu siguranță situația nu s-a schimbat prea mult în bine.

Le reamintim cititorilor noștri că ne pot trimite sesizări prin mesaj pe pagina de Facebook ePitești, la adresa de e-mail [email protected], dar și pe WhatsApp, la numărul de telefon 0733.797.066.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 POSADA 3