930 x122 grota rece

adrian bughiu

MANU ȘI BUGHIU AU PRIMIT „MEDALIA DE ONOARE” DE LA ASOCIAȚIILE DE REVOLUȚIONARI DIN ARGEȘ. AM ÎNTREBAT PENTRU CE

Manu și Bughiu au primit „medalia de onoare” de la asociațiile de revoluționari din Argeș. Am întrebat pentru ce. Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și subprefectul Adrian Bughiu au primit astăzi „medalia de onoare”, „brevet decernat cu prilejul comemorării celor 30 de ani de la Revoluție”, după cum anunță Bughiu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit sursei citate, medaliile le-au fost acordate de „reprezentanții celor 4 asociații de revoluționari recunoscute la nivelul județului Argeș”.

Ceremonia s-a desfășurat în incinta Palatului Administrativ din Pitești.

Citiți și: DEMITERI LA PREFECTURA ARGEȘ. CINE VINE LA CONDUCEREA INSTITUȚIEI

Am întrebat la Consiliul Județean și, respectiv, la Instituția Prefectului pentru ce au primit „medalia de onoare” Dan Manu și Adrian Bughiu. Pentru care merite?

Subprefectul a răspuns inițial în felul următor: „Eu am relatat un fapt, din obișnuință! Ce reprezintă distincția îi puteți întreba pe cei care au emis-o! M-aș fi bucurat să vă văd la fel de activi luând poziție și la multitudinea de postări, chiar de interes, pe care le postez pe acest grup (n.r. – grupul de WhatsApp al Instituției Prefectului), dar pe care le tratați cu ignoranță. Se pare că la cârcoteli ne pricepem mult mai bine. În rest, să aveți sărbători liniștite!”

Ulterior, a continuat: „Ok, mi se pare incredibil că avem genul ăsta de discuție. Lucrurile, în opinia mea, stau cam asa: prefectul, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, are și atribuții strict de reprezentare!!! Deci, distincția de față este una strict onorifică, de complezență, așa cum se întâmplă în atâtea și atâtea cazuri. Nu mi-a fost conferită pe persoană fizică, pentru merite deosebite, pentru că, de exemplu, la Revoluție aveam 12 ani. Iar de refuzat era total neprotocolar! Unde-i baiul?? Vă stau la dispoziție cu informații despre alte subiecte, oricând! Până atunci, vă urez sărbători cu liniște!”

În ceea ce îl privește pe Dan Manu, răspunsul l-am primit de la Biroul de presă al Consiliului Județean Argeș: „Această medalie reprezintă modul în care revoluționarii marchează cei 30 de ani. Le este oferită persoanelor și personalităților care au avut o colaborare bună cu asociațiile de revoluționari. A fost emisă de Asociația 22 Decembrie, dar a fost oferită în numele tuturor celor prezenți”.

Până la ora publicării acestei știri, nu am reușit să luăm legătura cu reprezentanți ai asociațiilor de revoluționari din Argeș. (Sursă foto: Facebook Instituția Prefectului – Județul Argeș) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90