Donaris 930 x 122

buget

UPDATE: BUGETUL MIOVENIULUI, DEZBĂTUT ÎN CARTIERE

UPDATE: Bugetul Mioveniului, dezbătut în cartiere. Astăzi a avut loc ultima dezbatere a bugetului orașului Mioveni pentru 2019, la Casa de Cultură Racoviţa. La masa discuţiilor cu cetăţenii au stat viceprimarul Aurel Costache și cei doi consilieri care reprezintă cartierul, Aurel Ungureanu și Gheorghe Didiță.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

De asemenea, au participat consilieri locali, reprezentanți ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local și un număr reprezentativ de locuitori din zonă.

Până acum, localnicii s-au arătat mulţumiţi de proiectul prezentat, cu tot ce înseamnă cheltuieli, venituri şi propuneri de investiţii publice, informează Primăria Mioveni. 

Citiți și: Victorina Bora este noul antrenor al echipei de handbal CS Dacia Mioveni 2012!

Vineri, 12 aprilie, și sâmbătă, 13 aprilie 2019, au continuat dezbaterile publice ale bugetului orașului Mioveni pentru anul în curs.

Vineri, primarul Ion Georgescu și o parte dintre consilierii locali, directori ai instituţiilor aflate în subordinea Consiliului Local şi consilierul sătesc Dumitru Olteanu au participat alături de cetățeni la a treia dezbatere publică, dezbatere care s-a desfășurat în clădirea Multifuncțională din cartierul Făget.

Cetățenilor din cartierul Făget li s-a comunicat, încă o dată, că bugetul orașului este afectat de neîncasarea debitelor din amenzi, suma ridicându-se la peste 10 miliarde de lei vechi.

Potrivit reprezentanților Primăriei Mioveni, pentru cartierul Făget în planul de investiții pentru acest an sunt prevăzute extinderea sistemului de supraveghere video, continuarea dezvoltării infrastructurii, creșterea calității serviciilor publice, finalizarea lucrărilor începute și cofinanțarea unor proiecte de utilitate publică.

Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat alimentarea cu gaze a cartierului, necesitatea existenței unui depozit de lemne, mutarea parcului de joacă și extinderea sistemului de supraveghere video.

De asemenea, ieri, 13 aprilie 2019, dezbaterile au continuat în cartierul Clucereasa. Au participat primarul Ion Georgescu, o parte dintre consilierii locali, directori ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local, consilierul sătesc Marian Banu şi cetățenii din cartier.

Oamenii din sală s-au arătat mulțumiți de investiţile realizate anul trecut pentru comunitatea lor, dar şi de cele viitoare, potrivit Primăriei Mioveni.

Principalele propuneri transmise de cetățeni au vizat alimentarea cu gaze a cartierului (care este în curs de desfășurare) și transportul local.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la aceste proiecte sunt aşteptate la Registratura Primăriei oraşului Mioveni până pe 15 aprilie 2019, la ora 16, sau la adresa [email protected].

Proiectul de buget al Mioveniului pentru 2019 va fi supus aprobării Consiliului Local în şedinţa sa de miercuri, 17 aprilie 2019.

Amintim că alte două dezbateri similare au fost organizate recent. Amănunte, AICI și AICI.

Supernova_2022_januar_web_bannerji_555x222_ROM

Comentarii

SMART KIDS 570×90