Donaris 930 x 122

buget

NOI PARCĂRI SUPRAETAJATE ÎN MIOVENI

Noi parcări supraetajate în Mioveni. În sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni a avut loc ieri a doua dezbatere publică a bugetului orașului și a proiectelor de investiții pentru anul 2019.

Citiți și: Revoltător! Șefa unui mare spital, prinsă că dormea pe perne doldora de bani, obținuți din șpăgi

Pentru 2019, administrația locală Mioveni va avea la dispoziție peste 24.000.000 de euro, sumă care va trebui, totuși, suplimentată din fonduri guvernamentale având în vedere că din toamnă viitorul nou spital va fi funcțional, iar proiectul Sălii Sporturilor a fost reluat, cu lucrări într-un ritm avansat.

Tot în planul de investiții pentru acest an se află extinderea sistemului de supraveghere video stradală, continuarea dezvoltării infrastructurii, creșterea calității serviciilor publice, finalizarea lucrărilor începute și cofinanțarea unor proiecte de utilitate publică.

Citiți și: Argeș. Dramă într-o familie din Mioveni. Le-a murit băiatul de 18 ani!

Deși, pentru moment, proiectul parcărilor cu plată a fost pus în stand-by, deoarece încă nu există o majoritate asumată pro sau contra ideii, soluția propusă de administrație este construirea în următorii doi ani a unor parcări supraetajate în zona blocurilor V2B, S1 și S2.

Și de această dată, cetățenilor le-a fost adus la cunoștință faptul că bugetul orașului este afectat de neîncasarea debitelor din amenzi, suma ridicându-se la peste 10 miliarde de lei vechi. Restanțele acumulate și majorările aplicate rău platnicilor fac aproape imposibilă recuperarea acestor sume de la persoanele insolvabile, motiv pentru care cei vizați, pentru a stinge datoriile către Primărie, au posibilitatea transformării amenzilor în zile de muncă în folosul comunității.

PROGRAMUL URMĂTOARELOR DEZBATERI PUBLICE

-vineri, 12 aprilie, ora 18, Multifuncționala Făget;

-sâmbătă, 13 aprilie, ora 11, Grădiniţa Clucereasa;

-duminică, 14 aprilie, ora 11, Casa de Cultură Racoviţa.

Proiectul de buget va fi supus aprobării Consiliului Local Mioveni joi, 18 aprilie 2019, într-o ședință care va începe la ora 17.

Amintim că prima dezbatere publică a viitorului buget 2019 al Mioveniului s-a desfășurat în cartierul Colibași.

[555x222px]CirculEspinol_epitesti

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3