930 pe 122 COSTACHE

bloc de locuințe

UPDATE: S-A DECIS SOARTA BLOCULUI LUI BRĂNESCU

(UPDATE 28 NOIEMBRIE 2019 ORA 17:25): Proiectul a fost adoptat (cu 16 voturi pentru, 2 împotrivă și 4 abțineri) de Consiliul Local Pitești în ședința sa ordinară în plen de azi, 28 noiembrie 2019. 

Citiți și: Viitorul Kaufland din Prundu, tot mai aproape de realitate!

26 NOIEMBRIE 2019: Proiectul care prevede aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru terenul de pe strada Gârlei, nr. 74, din Pitești pe care familia Brănescu vrea să construiască un bloc de locuințe a fost din nou pus de Primărie pe agenda municipalității.

Amânat până acum de două ori, proiectul se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare în plen de joi, 28 noiembrie 2019, a Consiliului Local Pitești.

Citiți și: Unde a ajuns un afacerist milionar din Pitești

În cazul proiectului lui Brănescu amintim că municipalitatea a cerut un răspuns oficial de la autoritățile abilitate cu privire la regimul de înălțime al clădirii (P+3-4 E), în zonă fiind mai multe case.

Omul de afaceri Ion (John) Brănescu, soția sa, Maria Brănescu, și fratele lui, Dorinel Brănescu, sunt initiațorii proiectului de pe strada Gârlei, nr. 74.

Blocul, dacă va primi într-un final aprobarea Consiliului Local, ar urma să aibă 25 de apartamente.

Proiectul prevede și amenajarea în exterior a unui loc de joacă pe o suprafață de 24 de mp și de spații verzi pe o suprafață de 199 de mp.

Accesul pietonilor și al autovehiculelor se va face din strada Gârlei (cu posibilitate de acces de pe limita vestică, dar și de pe limita estică a proprietății).

Din punct de vedere arhitectural, proiectul este realizat de SC Arhiama Pro Design SRL (arhitect, Elena Amalia Gugui).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3