930 x122 grota rece

autobuze

UPDATE: SCHIMBARE ÎN TOATE AUTOBUZELE PUBLITRANS

UPDATE: Primăria Pitești are o variantă puțin diferită față de a directorului Publitrans: ar fi 6 autobuze (nu 3) pe care s-ar fi montat deja astfel de echipamente, iar introducerea sistemului ar urma să fie finalizată până pe 1 iunie 2019 (nu sfârșitul lunii iunie).  

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

„Echipamentele electronice de tip POS se vor monta câte două în fiecare autobuz dintre cele 86 existente în parcul auto al societăţii, la acest moment fiind deja 6 autobuze în care sunt active aceste echipamente. Ritmul implementării sistemului este de 10 autobuze pe zi, pentru a se finaliza până la 1 iunie procesul, pe toată flota”, informează Primăria. 

Schimbare în toate autobuzele Publitrans. Începând de mâine, 15 mai 2019, călătorii care circulă cu autobuzele Publitrans vor putea achita prețul biletului și prin carduri contactless Mastercard și Visa, indiferent de banca emitentă.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Sistemul va fi introdus mai întâi în trei autobuze, urmând ca până la sfârșitul lunii iunie să fie extins în toate autobuzele Publitrans, după cum ne declară Manuel Rotaru, directorul general al societății locale de transport public în comun a municipalității piteștene.

Astfel, cele 86 de autobuze Publitrans vor avea câte două validatoare de plată, prin intermediul cărora prețul biletului pentru o călătorie (care rămâne 2 lei) va putea fi fi achitat prin simpla apropiere de validator a cardului bancar contactless. După aprobarea plăţii, dispozitivul eva elibera o chitanţă pe care sunt imprimate toate datele necesare folosirii acesteia ca bilet de călătorie.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Banca Comercială Română (BCR) și în colaborare cu Telekom, Piteștiul fiind cel de al șaptelea oraș din România care introduce acest sistem.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90