EcoMoto 930×122

caldura

VESTE IMPORTANTĂ DE LA TERMOFICARE

Veste importantă de la Termoficare. Conform legii, sezonul rece în care este obligatorie furnizarea agentului termic de către firmele de termoficare durează de la 1 octombrie până la 1 aprilie.

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

În prezent, după un val de frig puternic, temperaturile au crescut foarte mult, dar cu toate acestea SC Termo Calor Confort SA Pitești nu sistează furnizarea agentului termic nici măcar pe perioada zilei.

Viorel Dionise, purtător de cuvânt al termoficării piteștene, spune că se va continua furnizarea agentului termic până când vor fi întrunite condițiile meteo pentru oprire. Pe perioada zilei, parametrii de furnizare vor fi reduși, iar pe timpul nopții vor fi crescuți. Căldura poate fi oprită dacă timp de trei nopți la rând temperaturile exterioare sunt peste 10 grade Celsius.

Citiți și: Anunțul care schimbă tot în Pitești! Atenție, mare atenție!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90