930×122 POSADA 5

caldura

S-a anunțat! Când se dă drumul la căldură în Pitești

S-a anunțat! Când se dă drumul la căldură în Pitești

Citiți și: Argeș. Atenție, cupolă de foc!

Municipalitatea informează că, de astăzi, 18 septembrie 2024, TERMO CALOR CONFORT S.A. demarează procesul de încărcare cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică pentru încălzire.

Această acțiune este parte a pregătirilor pentru sezonul rece 2024-2025.

Citiți și: Pitești. Anunț foarte important pentru locuitorii acestui cartier

Și are scopul de a asigura funcționarea optimă a rețelei de termoficare din Pitești.

Furnizarea agentului termic pentru încălzire va începe conform Art. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice.

Aceasta se va realiza după ce, timp de trei zile consecutiv, în intervalul orar 20:00 – 06:00, se vor înregistra valori medii zilnice ale temperaturii exterioare mai mici de 10º C., potrivit comunicatului de presă.

S-a anunțat! Când se dă drumul la căldură în Pitești

TERMO CALOR CONFORT S.A. solicită utilizatorilor și consumatorilor să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare din imobile, prevenind astfel eventualele incidente.

Conducerea asociațiilor de proprietari/locatari are obligația să se asigure că instalațiile după branșament sunt în stare de funcționare și pregătite pentru sezonul de încălzire.

Important pentru proprietari și locatari

Potrivit articolului 30, alineatul (4) din Legea nr. 325 din 14 iulie 2006, debranșarea sau deconectarea instalațiilor interioare de încălzire și pentru apă caldă de consum ale consumatorilor de energie termică dintr-un condominiu nu poate fi efectuată pe parcursul sezonului de încălzire.

Acest lucru asigură că toți locatarii beneficiază de confortul termic necesar pe durata sezonului rece.

Furnizorul solicită tuturor utilizatorilor să întreprindă de urgență demersurile necesare pentru achitarea sumelor restante către Termo Calor Confort S.A., conform obligațiilor contractuale.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto: Descriptiv

PIZZERIA SAPORI 555 222
570 X 90 POSADA 3