New Profesional Consult 930 x 122

bratianu

VESTE MARE PENTRU „BRĂTIANU” ŞI „ZINCA”

Veste mare pentru „Brătianu” şi „Zinca”. Elevii și profesorii de la colegiile „I.C. Brătianu” și „Zinca Golescu” din Pitești primesc o veste așteptată de ani de zile.

Citiți și: Revoluție în trafic! Apar primele semafoare cu linii

Promisele semafoare cu buton vor fi montate în curând în dreptul trecerilor de pietoni din fața celor două colegii (pe strada Armand Călinescu pentru „Brătianu” şi pe strada Egalităţii pentru „Zinca”).

Anunțul îl face directorul Administrației Domeniului Public (ADP) Pitești, Mircea Braniște, într-o declarație pentru publicația noastră. “Suntem în proceduri. Estimăm că în iulie-august vom avea montate semafoarele.”, precizează Branişte pentru ePitești.

Citiți și: Semafoare la toate trecerile de pietoni!

Potrivit directorului ADP, față de decizia inițială, cel puțin deocamdată, municipalitatea a renunțat la ideea înălțării trecerilor de pietoni de la cele două colegii, considerându-se că semafoarele vor fi suficiente.

De-a lungul timpului, publicaţia noastră a atras atenţia în repetate rânduri asupra pericolului de accidente la care sunt expuşi elevii de la „Brătianu” şi „Zinca” la trecerile de pietoni din faţa celor două colegii, în special la orele de vârf din punct de vedere al traficului rutier. Amănunte şi imagini, AICI şi AICI. Din păcate, s-au produs și accidente.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90