Donaris 930 x 122

abaav

VESTE MULT AȘTEPTATĂ DE ȘOFERI

Veste mult așteptată de șoferi. Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea (ABAAV) a inclus în proiectele sale pentru acest an și reabilitarea podului barajului Prundu-Pitești, cu o valoare de aproximativ 1.750.000 de lei (fară TVA). Lucrările au fost demarate în luna iunie a acestui an, termenul de finalizare fiind 22 decembrie 2018. Circulația rutieră pe pod a fost reluată astăzi.

Citiți și: Lucrări într-o intersecţie mare din Piteşti

”Până la această dată, totul a decurs conform graficului, reparațiile fiind aproape încheiate. Pentru prima dată de la construirea barajului au fost efectuate lucrări majore pentru readucerea obiectivului în parametrii proiectați. Consolidarea a vizat realizarea unei noi suprastructuri, execuția unei plăci de suprabetonare și o hidroizolație pe întreaga suprafață a platformei podului, dar și lucrări la infrastructura construcției”, transmite ABAAV.

Pe perioada execuției, în baza avizului obținut de la Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, circulația pe podul de la baraj a fost întreruptă.

Citiți și: Comisia de Circulație de la Primăria Pitești, luată ”la mișto” de Poliția Națională Argeș

Având în vedere că în ultimii ani acesta a devenit o alternativă pentru intrarea și iesirea din Pitești spre zona Ștefănești, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea a luat măsuri pentru urgentarea lucrărilor și reluarea circulației. Condițiile meteo din aceste zile au fost un factor care a încetinit activitatea constructorului, fiind necesară respectarea anumitor timpi tehnologici pentru a se ajunge la parametrii oprimi de rezistență a ultimelor lucrări, potrivit sursei citate.

„Au fost depuse toate eforturile pentru reluarea circulației cât mai repede, urmând ca ultimele lucrări (asfaltări, trasarea marcajelor, semnalizarea și unele actvitați de vopsitorie) să fie amânate până când starea vremii se va îmbunătăți, dar fără întreruperea traficului”, informează ABAAV.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441