930×122 CAPRA 5

budeasa

VEȘTI BUNE! SE CONSTRUIEȘTE UN NOU DISPENSAR

Vești bune! Se construiește un nou dispensar. După cum v-am informat, Primăria Budeasa, condusă de primarul Nicolae Mihail Rachieru (foto), a lansat o licitaţie pentru construirea în comună a unui dispensar medical (detalii, AICI).

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Până la expirarea termenului legal, trei firme au depus oferte pentru adjudecarea contractului.

,,Suntem în procedura de licitaţie și urmează să facem atribuirea în cel mai scurt timp. Au fost depuse trei oferte, vom vedea care va fi cea câştigătoare.”, declară pentru ePitești Nicolae Mihail Rachieru, primarul comunei argeșene Budeasa.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Potrivit sursei citate, dispensarul va fi construit în satul Caloteşti şi va avea două cabinete medicale şi un cabinet stomatologic. Valoarea estimată a lucrărilor depășește 1.660.000 de lei, fără TVA. Suma va acoperi cheltuielile cu serviciile de proiectare şi asistenţă tehnică și cu execuția propriu-zisă a lucrărilor de construcţii.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90