New Profesional Consult 930 x 122

domeniu public

VIDEO: ARGUMENTUL INCREDIBIL CU CARE PRIMARUL VREA SĂ DEA UN TEREN DE LÂNGĂ PĂDUREA TRIVALE UNUI CUNOSCUT OM DE AFACERI

Pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a CL Pitești de astăzi s-a aflat și raportul cu privire la un alt schimb interesant de imobile, pentru care comisia de specialitate din cadrul Primăriei propusese deja aprobarea, proiect care, de altfel, a și fost votat de aleșii locali, deși pe marginea lui s-au ridicat unele obiecții.

Citiți și: Pitesti. De neînchipuit unde a montat camera video. Vecinii, furioși!

Consilierii locali au  dat  girul Primăriei Pitești  să schimbe un teren de 171 mp, aparținând  domeniului public al municipiului Pitești, aflat pe Strada Frasinului, la nr 23, chiar la marginea pădurii Trivale, cu un „imobil de genul teren/apartament/garsonieră” oferit de societatea comercială A&D Activ Partener SRL, firma omului de afaceri Dănuț Gabriel Ambrosie, patronul brutăriei Pati-Pan Mariano, care funcționează în imediata vecinătate (Amănunte, AICI).

Mai exact să dea terenul acestei firme, iar omul de afaceri să ofere Primăriei o locuință, dat fiind  „numărul mare de solicitări pentru unități locative pe care-l înregistrează Primăria” , însăși comisia de specialitate a Primăriei explicând că ar fi benefic un schimb prin care să se obțină un apartament/o garsonieră de aceeași valoare cu  terenul respectiv  (pe care se află o parcare un chioșc și două foraje).

Citiți și: Ce se întâmplă cu arena OZN de 100 de milioane €: „Vrea să ne încurce!”

Terenul urmează să fie evaluat, la fel și oferta cu care va veni omul de afaceri. Interesant este însă argumentul pe care primarul Cornel Ionică l-a invocat pentru a susține oportunitatea acestui schimb  atunci când unul dintre consilieri a ridicat  problema locurilor de parcare care s-ar pierde dacă terenul ar fi dat la schimb.

Primarul a sugerat că n-ar fi vreo pierdere dacă s-ar renunța la parcare, domeniu public, căci aceasta era, oricum, folosită de firma cu care municipalitatea va face trocul.

Cam el le folosește că e la curtea lui!„, a spus senin primarul (VIDEO).

Iată, mai jos, configurația terenului (despre schimb, citiți AICI):

 

Așadar, piteșteni care locuiți în vecinătatea domeniului public, sunteți așteptați la
Primărie pentru un eventual schimb!

Sursa video: FB Centrul Cultural Pitești
Foto principal: printscreen video

 

 

 

 

 

 

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90