Donaris 930 x 122

consilieri

Video ireal în CL Pitești! Tudosoiu și Dinu îl fac praf pe președintele de ședință de la USR

Habarnism în Consiliul Local Pitești. Tudosoiu și Dinu îl fac praf pe președintele de ședință de la USR.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Ședința de ieri a Consiliului Local al municipiului Pitești a oferit din nou scene memorabile.

Nu datorită vreunor hotărâri de maximă importanță pentru piteșteni, nici pomeneală! S-a întâmplat pe fondul incompetenţei unor consilieri locali, cum ar fi chiar președintele de ședință Dumitru Chivu care a părut total pe dinafară din punct de vedere al regulamentului și al modului de a conduce ședința. Membru USR, acesta a fost atacat la baionetă de către consilierii locali Dumitru Tudosoiu (PSD) și Dănuț Dinu (PMP).

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

„- Cum s-a votat? Dumneavoastră aveți obligația, conform regulamentului, să ne spuneți cum s-a votat! Mai ascultați și de noi, cei mai vechi pe aici!”, i-a transmis Tudosoiu lui Chivu care părea total pierdut.

„-Dumneavoastră sunteți președinte, trebuie să fiți bine pregătit! Ești președinte vremelnic și mai pune mâna să și citești înainte de ședință. E statul de funcții, nu statutul de funcții!”, a sărit și Dănuț Dinu.

În apărarea lui Chivu au sărit Sorin Apostoliceanu și Răzvan Șerbănoiu de la PNL, fără succes însă!

Replici acide au fost și între Răzvan Șerbănoiu și același Dănuț Dinu. VEZI VIDEO⬇️

 

Așadar, discuții aprinse despre lucruri care ar fi trebuit să fie bine însușite de către fiecare ales în momentul în care a depus jurământul. Altfel, timp și energii irosite, totul în detrimentul celor care i-au trimis pe acești oameni în consiliu să le rezolve problemele, nu mai mult să încurce lucrurile!

Eco moto 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Valcea iulian spune:

    Buna seara!
    În loc sa ne dați exemplu de civilizație dumneavoastră va certați pe niște spete !
    Domnilor consilieri va aduc la cunostiinta ca mai important decât clinciurile verbale sunt bunul mers al Piteștiului,îmbunătățirea traiului în diferite moduri!
    Va aduc iar la cunostiinta starea precara a drumurilor centura depozitelor zona bascov!
    Canalele care sunt prea ridicate sau gauri pe lângă ele!
    Pe unde circulați domnilor cu putere de decizie!
    Dati dovada ca va pasa de cetățenii Piteștiului!
    Astept aștept sa vad vreo schimbare!

  • Dana spune:

    Consiliul local? De tot râsul! Atât Vechiul cât și noul! Ați pus pe drumuri un oraș întreg! Asta așa, că să justificați schema supraîncărcată a personalului din primărie! Și dacă au fost persoane care, din diferite motive, nu au ajuns să depună declarația pentru stabilirea taxei de salubrizare, ați trecut din oficiu șapte persoane. Cum ați ajuns la această cifră „magică”? Ce porcărie! Ce ” minți luminate” avem în consiliul local!

  • Mihai spune:

    Țiganiada pitesteană !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90