New Profesional Consult 930 x 122

consilieri

Video ireal în CL Pitești! Tudosoiu și Dinu îl fac praf pe președintele de ședință de la USR

Habarnism în Consiliul Local Pitești. Tudosoiu și Dinu îl fac praf pe președintele de ședință de la USR.

Citiți și: Ce s-a întâmplat la 2 fabrici foarte importante din Argeș rămâne în istorie

Ședința de ieri a Consiliului Local al municipiului Pitești a oferit din nou scene memorabile.

Nu datorită vreunor hotărâri de maximă importanță pentru piteșteni, nici pomeneală! S-a întâmplat pe fondul incompetenţei unor consilieri locali, cum ar fi chiar președintele de ședință Dumitru Chivu care a părut total pe dinafară din punct de vedere al regulamentului și al modului de a conduce ședința. Membru USR, acesta a fost atacat la baionetă de către consilierii locali Dumitru Tudosoiu (PSD) și Dănuț Dinu (PMP).

Citiți și: Lasconi a „nimicit” tot! Nu o mai poate opri nimic

„- Cum s-a votat? Dumneavoastră aveți obligația, conform regulamentului, să ne spuneți cum s-a votat! Mai ascultați și de noi, cei mai vechi pe aici!”, i-a transmis Tudosoiu lui Chivu care părea total pierdut.

„-Dumneavoastră sunteți președinte, trebuie să fiți bine pregătit! Ești președinte vremelnic și mai pune mâna să și citești înainte de ședință. E statul de funcții, nu statutul de funcții!”, a sărit și Dănuț Dinu.

În apărarea lui Chivu au sărit Sorin Apostoliceanu și Răzvan Șerbănoiu de la PNL, fără succes însă!

Replici acide au fost și între Răzvan Șerbănoiu și același Dănuț Dinu. VEZI VIDEO⬇️

 

Așadar, discuții aprinse despre lucruri care ar fi trebuit să fie bine însușite de către fiecare ales în momentul în care a depus jurământul. Altfel, timp și energii irosite, totul în detrimentul celor care i-au trimis pe acești oameni în consiliu să le rezolve problemele, nu mai mult să încurce lucrurile!

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3