New Profesional Consult 930 x 122

asociația

(VIDEO) SCANDAL PE LOCURILE DE PARCARE ÎN TRIVALE: ”AM DEPUS PLÂNGERE LA POLIȚIE!”

Scandal pe locurile de parcare în Trivale: ”Am depus plângere la Poliție!”.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Neînțelegeri care pornesc de la locurile de parcare sunt și în cartierul Trivale. În vara anului trecut, la cererea asociației de proprietari ”Zimbru”, blocul nr. 62, scara B, municipalitatea a amenajat o parcare în vecinătatea scării de bloc. În octombrie 2018, președintele asociației, Marian Niță, ar fi depus un dosar cu cererile locatarilor respectivei scări pentru a obține locuri de parcare.

Mai exact, ne declară Niță, 15 locatari ar fi solicitat locuri de parcare. În total, parcarea ar avea 20 de locuri. Actele au fost depuse la Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului (SPEP) Pitești – Serviciul Exploatare Parcări. Președintele asociației susține că din octombrie ar fi fost periodic să se intereseze în legătură cu locurile de parcare. Ultima dată, luni, la începutul acestei săptămâni, după ce administratorul blocului i-ar fi spus că ar fi fost respinse anumite acte.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

”Eu am depus în octombrie cerere pentru locuri de parcare și acum au apărut alții la repartiție. Mi-au schimbat tabelul meu și ștampila e la mine. Am fost la Patrimoniu, nici n-au vrut să discute cu mine… Du-te, domne, că a făcut administrația! Păi administrația este reprezentată de președinte, nu de administrator sau cine e… Zice că a schimbat tabelul, că a făcut alt tabel. Luni am depus plângere la Poliție pentru fals.

Au sustras acte din dosar… din dosarele pe care le-am depus. Zice că 4 sau 5 locatari n-au depus acte complete. Cum să nu depună, că eu am făcut transparent, în fața blocului, au depus toți actele, n-am dus dosar incomplet. Tabelul l-am depus eu pe 5 octombrie… A apărut alt tabel cu mult mai mulți locatari, care nu sunt de pe scara noastră, sunt de la alte scări, că ar fi fost alt administrator… Și nu se putea depune de către administrație, pentru că ștampila este la mine.

Domnul de la Patrimoniu nu a vrut să îmi arate dosarul, dar eu am văzut că nu era tabelul meu, era un tabel scris de mână. A zis că administrația a depus tabelul. Administratorul de la noi mi-a zis că nu a depus nimic, poate să fi depus cei de la scara A”, susține Marian Niță.

”Persoana a formulat o sesizare în urma căreia se efectuează verificări pentru stabilirea tuturor aspectelor”, ne precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Am luat legătura și cu directorul executiv al SPEP-ului, Constantin Zichil, pentru un punct de vedere.

”Nu are cine să-i înlocuiască tabelul! Tabelele se primesc numai pe bază de semnătură și ștampilă de la președinte sau administrator, depinde cum sunt ei organizați. Nu se pune problema de așa ceva, sunt problemele lor în cadrul asociației. (…)

În Trivale oricum sunt probleme, pentru că nu sunt locuri suficiente pentru toată lumea… Noi nu facem numai pentru o scară, noi luăm în calcul tot blocul, iar dacă parcarea e comună, noi luăm în calcul tot, în ansamblu”, ne declară Constantin Zichil.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3