cotet 930

consiliul local

VOT LA FOC AUTOMAT ÎN CONSILIUL LOCAL PITEŞTI

Astăzi a avut loc o ședință în plen a Consiliului Local Piteşti, toate cele 44 de proiecte de pe ordinea de zi fiind votate în nici 45 de minute! Asta deși la două-trei proiecte au existat şi unele discuţii care ar fi putut prelungi şedinţa. Rar se întâmplă aşa ceva în Consiliul Local Piteşti, aleşii fiind obişnuiţi cu şedinţe lungi şi dezbateri pe alocuri aprinse.

Citiți și: Pitești. Circ în CL Pitești făcut de tatăl cântărețului Randi! Video

Primarul Tudor Pendiuc este plecat în Cehia, la o reuniune administrativă, iar „jupân” în Piteşti a rămas viceprimarul Cornel Ionică. El a scos de pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi două proiecte care ar fi putut ridica probleme: acordarea de concediu suplimentar pentru angajaţii de la Centrul Cultural şi adoptarea unui regulament privind publicitatea outdoor în oraş.

Şedinţa a început la 16:15 şi s-a încheiat în jurul orei 17, cu tot cu punctul „Diverse”, la care, de regulă, aleşii ridică şi alte probleme decât cele de pe ordinea de zi.

Citiți și: Avans strategic: Pitești, decizie vitală pentru dezvoltarea transportului public

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90