930 x122 grota rece

ion georgescu

ZILELE ORAȘULUI MIOVENI, LA FINAL. MESAJUL PRIMARULUI

Zilele orașului Mioveni, la final. Mesajul primarului.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

La încheierea Zilelor Orașului Mioveni, desfăşurate în perioada 29 iunie-1 iulie 2018 pentru marcarea a 533 de ani de la prima atestare documentară a localității, primarul Ion Georgescu adresează un mesaj public.

Primarul Mioveniului ține să le mulţumească tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor cuprinse în programul din acest an al evenimentului.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Doresc să le transmit mulțumiri miilor de locuitori care au fost prezenţi în fiecare seară de spectacole, oaspeţilor oraşului, sponsorilor, angajaţilor Primăriei, Centrului Cultural şi ai instituţiilor subordonate, reprezentanţilor mass-media pentru promovarea evenimentului, precum și instituţiilor de ordine şi siguranţă publică pentru participarea şi colaborarea la organizarea ediţiei 2018 a Zilelor orașului Mioveni”, transmite Ion Georgescu.

Amănunte și imagini de la Zilele Orașului Mioveni, AICI și AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3