930×122 CUMPANA 5

reținut

Aflat sub control judiciar, a dat buzna în magazin şi a comis-o din nou

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul Secției 3 Pitești au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un bărbat necunoscut ar fi sustras un obiect vestimentar din incinta unui magazin.

Citiți și: Pitești: La 17 ani a ajuns în arest! A bătut un minor ca să facă rost de bani

Polițiștii l-au indentificat în scurt timp pe suspect care a fost condus la sediul poliției pentru continuarea verificărilor.

S-a stabilit că împricinatul, Daniel P., de 38 de ani, din Pitești, se află sub control judiciar (reținut pt furt la 20 mai a.c., de Secția 1 Poliție Pitești și trimis în judecată pentru ultraj contra bunelor moravuri, cauză instrumentată Criminaliştii din Piteşti), ar fi folosit acte de violență în momentul în care a fost surprins de reprezentantul societății comerciale, cu scopul de a păstra obiectul însușit și de a-și asigura scăparea.

Citiți și: Pitești: L-a bătut în plină stradă și i-a furat banii

Ccercetările au fost preluate de polițiștii din cadrul Biroului de InvestigațiiCriminale Pitești, sub supravehgerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. După administrarea probatoriului, bărbatul de 38 de ani, care se afla sub control judiciar dispus într-o altă cauză penală, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului depe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

570×90 MAIA