930×122 CAPRA 5

Albert Norel Venete

    Albert Norel Venete, antreprenorul român care a cunoscut succesul internațional, curtat și admirat de cele mai frumoase domnișoare

    Un bărbat de succes este acela care și-a îndeplinit planurile și care are puterea de a transforma visurile în realitate. Așa este Albert Norel Venete, un tânăr antreprenor român pentru care niciun obstacol nu a fost imposibil de depășit, în calea către succesul pe care și l-a dorit.

    Citiți și: Românul prieten cu actorii din „La Casa de Papel” face istorie în Olanda

    Veneta trăiește de șapte ani în Olanda, de unde și conduce o afacere internațională

    Este creatorul unor ceasuri de lux exclusiviste, cu adevărat deosebite (www.norelvnt.nl). În spatele acestor bijuterii râvnite în toată lumea, stau peste 15 ani de muncă și învățare.

    Încă din adolescență, Albert și-a propus să creeze ceva care să-i poarte numele. A studiat, a învățat, a lucrat și s-a perfecționat până când a știut că este gata să ofere ceasuri cu adevărat valoroase colecționarilor și iubitorilor de astfel de accesorii.

    În prezent, creațiile lui se bucură de apreciere și succes, iar cei care vor să fie posesorii un ceas NOREL sunt dispuși să aștepte chiar și câteva luni de zile, deoarece doritorii sunt numeroși, iar fabricarea unui ceas poate dura chiar și câteva săptămâni.

    În timpul în care nu creează ceasuri, Albert călătorește. Îi place să cutreiere lumea și și-a propus să vadă toată planeta. Un bărbat tânăr și chipeș ca el este mereu înconjurat de prieteni și râvnit de domnișoare. Sociabil și prietenos, Venete este mereu încântat să fie acompaniat și să discute cu toată lumea.

    L-am întâlnit la un cocktail pentru o lansare de business, înconjurat de persoane publice și vedete. Elegant și cu o atitudine sobră, Venete ne-a răspuns fără șovăială invitației de a ne oferi un interviu.

    „Ca să ai succes, trebuie să știi exact ce vrei”

    Am discutat despre mai multe subiecte, însă, în contextul în care ne aflam, ne-am dorit să începem prin a afla ce înseamnă pentru tânărul antreprenor succesul.

    „Acum ne aflăm la deschiderea unui business. Este vorba despre investiții, despre ambiție și despre curaj. Niciuna nu merge fără celelalte, dacă vreți să vorbim despre succes.

    Ca să ai succes, trebuie să știi exact ce vrei și să nu te poată opri nimic până nu l-ai atins. Dar și acolo sunt câteva secrete, căci odată atins, presupune alte eforturi și alt nivel de angajament. Niciun brand de succes nu își păstrează poziția în timp fără implicare.”

    Înfățișarea lui Albert nu avea cum să nu ne atragă atenția, iar curiozitatea despre stilul lui de viață a fost evidentă. L-am întrebat dacă practică vreun sport, dar și ce face ca să arate atât de bine.

    „Fac sport aproape zilnic. Sănătatea și starea mea de bine sunt strâns legate de cât sunt de activ și cum trăiesc. Odihna este foarte importantă, iar eu dorm minim șase ore în fiecare noapte, cu excepția nopților în care lucrez sau mă distrez. Însă am mereu grijă să păstrez un echilibru.

    Sunt un tip echilibrat și apreciez acest lucru și la ceilalți. Mănânc sănătos, dar nu țin diete, nu am ținut niciodată una. Îmi cunosc corpul, știu ce îmi face bine și ce nu. Mi se întâmplă să mai fac excese sau să mănânc fast food, de exemplu, dar stilul meu obișnuit este altul. Îmi plac hainele de lux și accesoriile, bineînțeles. Mă îmbrac elegant de regulă, dar îmi plac și jeanșii sau tricourile.”

    „Femeile mă inspiră în creațiile mele”

    La evenimentul la care ne-am întâlnit, Venete era înconjurat și de domnișoare, care mai de care mai frumoasă. Știam deja că este un bărbat râvnit și curtat de cele mai frumoase femei, de altfel normal pentru un tânăr cu succesul lui, însă ne-am gândit să aflăm câte ceva și despre viața lui personală.

    „Călătoresc mult! Admir frumusețea feminină, nimic nu se compară cu finețea și delicatețea femeilor. Recunosc, femeile mă și inspiră adesea în creațiile mele. Însă la cât de mult călătoresc, aș putea să spun că nu sunt niciodată de două ori în același loc într-un timp anume, deci am amice și prietene peste tot.

    Sunt antreprenor, îmi iubesc munca. Timpul liber de care dispun nu este foarte mult. Când ies cu cineva, îmi place să mergem într-un loc select, discret. Îmi place luxul și asta și ofer, e un mod de viață pentru mine. Dar știu foarte bine să disting între a trăi în lux și a trăi în risipă. Sunt un tip rațional, eu respect banii.”

    „Luxul nu este despre fițe sau etichete”

    Dacă tot s-a deschis subiectul despre călătorii, curiozitatea ne-a împins să aflăm care sunt locurile lui favorite, dar și ce tip de călătorii preferă.

    „Dacă ar fi să aleg acum dacă să mă duc la munte sau la mare, m-aș duce la mare. Cred că iubesc muntele și marea în egală măsură și îmi permit să merg oriunde îmi doresc, indiferent de perioada din an în care ne aflăm.

    Iarna trecută am plecat în Thailanda pentru că voiam să stau la căldură. Am petrecut zece zile acolo, mi-am încărcat bateriile și m-am întors la treabă. Fac des asta și pentru mine a devenit o normalitate.

    Îmi plac hotelurile de lux, dar ador să stau și cu cortul pentru o zi sau două. Luxul nu este despre fițe sau etichete. Merg oriunde știu că îmi este bine. Îmi place să am confort, da, dar cui nu-i place asta?”

    „Știu de unde am plecat și nu voi uita niciodată”

    Reușita profesională a tânărului român se datorează multor ani de muncă, dar și încrederii în forțele proprii. Venete este un bărbat de succes pentru că a depus mult efort și tot ceea ce are i se datorează.

    „Așa este, tot ce am a fost obținut prin munca și strădania mea. Iar asta cu atât mai mândru mă face, vă dați seama.

    Nu am primit nicio moștenire, nimic gratis. Ai mei sunt oameni simpli, modești. Ei m-au susținut să îmi fac studiile, iar pentru asta o să le fiu mereu recunoscător. Însă dacă astăzi mă numesc om de afaceri este pentru că am muncit și am făcut sacrificii ca să ajung aici.

    Au fost momente când trebuia să-mi calculez cheltuielile săptămânale ca să mă pot încadra în bugetul pe care mi-l permiteam. Se cheamă supraviețuire și știu foarte bine ce spun.

    Știu de unde am plecat și nu voi uita vreodată. Succesul este posibil pentru oricine, dacă și-l dorește suficient de tare. Să menții succesul este o altă poveste și implică mult mai mult decât ambiție și sacrificiu. Este foarte important ce oameni ai în jurul tău, cu cine te sfătuiești, cui îi acorzi încrederea.”

    „Am o mână de oameni, împreună cu care știu sigur că aș putea să mut și munții din loc”

    Acum, că succesul lui Albert Venete este garantat și că deja se pregătește pentru a lansa și alte afaceri, l-am întrebat cine sunt acele persoane în care are încredere și alături de care pășește pe calea succesului personal și profesional.

    „Sunt oameni din mai multe medii sociale și profesionale. Sunt oameni care au calități și valori asemănătoare cu ale mele. Și ei apreciază cinstea, onoarea sau dăruirea cu pasiune, la fel ca mine. Asta este cel mai important, să găsești la oamenii cu care te asociezi valori și credințe comune. Am o mână de oameni de încredere, împreună cu care știu sigur că aș putea să mut și munții din loc, dacă aș vrea.”

    Sinceritatea debordantă a lui Albert ne-a făcut să ne permitem să îi adresăm în încheiere o întrebare mai personală, și anume ce fel de femei îl atrag cel mai mult, dacă există o tipologie feminină către care are o predilecție.

    „Probabil că există o tipologie, însă calitățile morale sunt cele care primează. Pentru mine asta contează cel mai mult la o femeie. Apreciez foarte mult persoanele cu o etică și o moralitate solide, iar în afară de asta, admir feminitatea cu tot ce înseamnă ea. De la finețea pielii până la modul în care pășește, orice femeie ar trebui să știe că este o creație unică și excepțională a divinității. Îmi plac femeile care sunt conștiente de acest lucru, care știu cine sunt și ce își doresc.”

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90