SMART KIDS 930X122

alegeri

RECORD ÎN ARGEŞ LA ALEGERILE DE DUMINICĂ

Imediat după terminarea turului doi al alegerilor prezidenţiale de duminică, 16 noiembrie, în Argeş s-a înregistrat un record.

Citiți și: ,,Nu am emoții! Mă oprește lumea pe holuri, pe scări!”

În jurul orei 4:30 din dimineaţa zilei de 17 noiembrie, adică a doua zi după vot, la Biroul Electoral Judeţean a și fost încheiată centralizarea datelor privind alegerile. Este, conform spuselor prefectului Mihai Oprescu, cea mai rapidă centralizare a datelor electorale de după 1990 în judeţul nostru! Până la ora 8 toate documentele erau deja transmise la Judecătorie.

Pe de altă parte, în zilele de sâmbătă şi duminică a fost prelungit programul de lucru la Serviciul de Evidenţa Persoanei, ocazie cu care s-au eliberat 1.331 de acte de identitate, dintre care 56 provizorii. Fără aceste documente nu s-ar fi putut vota.

Citiți și: Record! Șofer prins cu 248 km/h pe Drumul Expres Craiova-Pitești

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA