Donaris 930 x 122

cod galben

ALERTĂ ACUM ÎN ARGEȘ

Alertă acum în Argeș. La această oră sunt în vigoare două avertizări cod portocaliu și cod galben de inundații locale, valabile și pentru județul Argeș.

Citiți și: Codul galben de vânt s-a transformat în cod portocaliu. Nordul Argeșului vizat

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, se vor înregistra ”scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri (…), cu posibile depășiri ale cotelor de apărare”.

Codul portocaliu este valabil până mâine, la ora 24, și pe râurile din bazinele hidrografice Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Sebeş Olt (judeţele Sibiu, Argeş, Vâlcea, Gorj, Olt şi Dolj), Vedea – bazin superior (judeţele Argeş, Teleorman şi Olt), Teleorman – bazin superior (judeţele Argeş şi Teleorman), Argeş – bazin superior şi Dâmboviţa – bazin superior (judeţele Argeş şi Dâmboviţa).

Citiți și: Cod galben de vânt și ninsori în Argeș

Codul galben este valabil până marți, 25 iunie 2019, la ora 16, pe râurile din bazinul hidrografic Vedea (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman).

Avertizările vor fi actualizate în funcție de evoluția fenomenelor hidrometeorologice, transmite sursa citată.

Amintim că Argeșul este vizat de avertizări de vreme rea. Detalii, AICI. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441