Donaris 930 x 122

cod galben

ALERTĂ ACUM ÎN ARGEȘ

Alertă acum în Argeș. La această oră sunt în vigoare două avertizări cod portocaliu și cod galben de inundații locale, valabile și pentru județul Argeș.

Citiți și: Vine potopul: Cod galben de viituri în Argeș!

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, se vor înregistra ”scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale și creșteri de debite și niveluri pe unele râuri (…), cu posibile depășiri ale cotelor de apărare”.

Codul portocaliu este valabil până mâine, la ora 24, și pe râurile din bazinele hidrografice Olt – afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Sebeş Olt (judeţele Sibiu, Argeş, Vâlcea, Gorj, Olt şi Dolj), Vedea – bazin superior (judeţele Argeş, Teleorman şi Olt), Teleorman – bazin superior (judeţele Argeş şi Teleorman), Argeş – bazin superior şi Dâmboviţa – bazin superior (judeţele Argeş şi Dâmboviţa).

Citiți și: Alarmant! Zeci de incendii provocate: Luptă cumplită cu flăcările

Codul galben este valabil până marți, 25 iunie 2019, la ora 16, pe râurile din bazinul hidrografic Vedea (judeţele Argeş, Olt şi Teleorman).

Avertizările vor fi actualizate în funcție de evoluția fenomenelor hidrometeorologice, transmite sursa citată.

Amintim că Argeșul este vizat de avertizări de vreme rea. Detalii, AICI. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90