Donaris 930 x 122

exercițiu ISU Argeș

Alertă la spital! Evacuare de urgență a personalului!

Astăzi, 18 ianuarie, începând cu ora 10:30, pompierii de la Detașamentul Curtea de Argeș vor desfășura un exercițiu la Spitalul Municipal Curtea de Argeș.

Citiți și: Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

Potrivit ISU Argeș, exercițiul este organizat de specialiștii Inspecției de Prevenire și nu va include evacuarea pacienților, urmărindu-se modul de comportare a personalului care se află la locul de muncă – sanitar și auxiliar.

„Este foarte important să se cunoască măsurile de primă intervenție și evacuare în rândul personalului care se află la locul de muncă.

Citiți și: Pitești. Imagini ,,de groază” în Centru! Intervenție urgentă

Și tot la fel de important este să verificăm periodic timpul de reacție și modul de intervenție al structurilor profesioniste de intervenție ale ISU Argeș la diferite obiective de importanță ale județului”, transmite ISU Argeș.

Foto: arhivă ePitești.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3