EcoMoto 930×122

exercițiu

Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

Citiți și: Cerință absurdă: Vrea desființarea unui loc de joacă! „Ne-au înnebunit copiii!” Video

Update

,,Educația preventivă este primordială. Este important să știi cum să previi o situație de urgență, însă și mai important este să știi cum să acționezi atunci când aceasta se produce.

Citiți și: Argeș: Răsună alarmele în tot județul!

Astfel, astăzi, la Spitalul de Pediatrie Pitești, pompierii au desfășurat un exercițiu, în cadrul căruia s-a verificat modul de comportare în cazul producerii unui incendiu.

 

Simularea a început după un apel la numărul unic de urgență, 112, care anunța producerea unui incendiu. Imediat au fost mobilizate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Pitești, pentru gestionarea situației create.

Scenariul a presupus apariția unui incendiu la etajul 2 al unității spitalicești, secția chirurgie, unde, din cauza degajărilor mari de fum, mai multe persoane au rămas blocate și nu s-au mai putut evacua singure din clădire.

 

Obiectivul urmărit a fost de a îmbunătăți reacția personalului spitalului și a modului de organizare al primei intervenții, până la sosirea echipajelor profesioniste, dar și a capacității de răspuns și gestionarea unei astfel de situații de către colegii noștri.

Dorim să mulțumim tuturor participanților pentru implicare!”, transmite ISU Argeș.

 

Știre inițială

Pompierii argeșeni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș desfășoară, în aceste momente, un exercițiu în Pitești.

Citește și: Argeș: Incendiu cu victimă! I-a ars locuința

Acesta a început de la ora 11.oo și are loc la Spitalul de Pediatrie din municipiu și este în plină desfășurare.

Acest tip de simulări de incendiu reprezintă un exercițiu necesar și este organizat periodic de pompieri, cu scopul de a testa aptitudinile și rapiditatea cu care se intervine în scenarii extreme.

Nu vă speriați: Pompierii intervin la Spitalul de Pediatrie!

Potrivit ISU Argeș, pacienții nu vor fi evacuați pe durata exercițiului.

Șoferii sunt rugați să circule cu atenție și să acorde prioritate autospecialelor în misiune, care tranzitează zona cu semnalele acustice și luminoase pornite.

Foto articol: Facebook/ISU Argeș

Video: ISU Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3