New Profesional Consult 930 x 122

accident feroviar

Alt accident feroviar. Un tren plin cu pasageri a lovit un camion!

Un accident feroviar a avut loc vineri seara, în județul Prahova. Potrivit stririleprotv.ro, un tren încărcat cu pasageri a lovit un camion cu două remorci încărcate cu lemn.

Citiți și: România s-a zguduit! Cutremur într-o zonă foarte neobișnuită

Una dintre remorcile camionului s-a răsturnat în urma impactului.

Patru pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar ulterior au refuzat transportul la spital, notează sursa citată.

Citiți și: Tragedie pe calea ferată! Mecanic mort în urma unui accident

În urma accidentului și trenul a suferit o avarie la compartimentul motor.

Alte două accident feroviare grave au fost produse în luna martie.

Reamintim în acest caz accidentul feroviar produs în județul Teleorman, unde un tren de călători a lovit o garnitură de marfă în gara din Roșiorii de Vede. Atunci a fost activat planul roșu de intervenție. Subiectul pe larg, AICI – S-a activat Planul Roșu de intervenție! Incident feroviar cu un tren plin de călători

De asemenea, pe 25 martie, un grav accident feroviar a avut loc și la Galați, soldat cu un mort și 3 răniți. O locomotivă a intrat cu viteză într-un vagon de călători pe care urma să îl tracteze.

În urma acestui eveniment, CFR a decis retragerea din circulație a locomotivelor electrice dotate cu echipamente tehnice similare cu cele ale locomotivei implicate în accidentul feroviar.

Sursă foto principal: Facebook INFO TRAFIC PRAHOVA

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3