Donaris 930 x 122

accident feroviar

S-a activat Planul Roșu de intervenție! Incident feroviar cu un tren plin de călători!

S-a activat Planul Roșu de Intervenție în această dimineață, în județul Teleorman, după ce mecanicul unui tren de călători a frânat pentru a evita ciocnirea cu o garnitură de marfă care deraiase.

Citiți și: Nu vom mai putea circula singuri în mașină!

Astfel, mai multe ambulanțe au fost trimise la fața locului.

Potrivit antena3.ro, care citează ISU Teleorman, 200 de pasageri se aflau în tren. În urma incidentului, trei dintre aceștia au fost transportați la spital.

Citiți și: Argeș: A scăpat fără nicio zgârietură după ce mașina sa a fost acroșată de tren

„Pasagerii urmau să fie transportați cu microbuze în stația Roșiorii de Vede pentru a fi preluați de un tren pus la dispoziție de CFR, a transmis reprezentantul ISU Teleorman”, Adrian Dragomir pentru antena3.ro

CFR Călători transmite:

„În cursul acestei dimineți, din cauza deraierii la intrare în stația Roșiori Nord a unui vagon din compunerea unui tren de marfă, circulația trenurilor se desfășoară cu dificultate.

Din primele informații, trei pasageri din trenul IR 1822, Arad – București Nord, aflat în spatele trenului de marfă deraiat, în momentul frânării de urgență a trenului s-au lovit, aceștia fiind  preluați de echipajele medicale pentru acordarea de îngrijiri.

Ceilalți pasageri din tren au fost preluați de trenul IR 79, Budapesta – București Nord.

Până la restabilirea circulației în condiții normale, sunt posibile și alte întârzieri în circulația trenurilor de călători.

Programul de circulație în zona afectată se va desfășura în continuare în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA, CFR Călători aplicând întocmai instrucțiunile acestuia.

Sursa foto principal: captură foto Antena 3 CNN

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3