EcoMoto 930×122

accident feroviar

Accident feroviar! O minoră de 16 ani a murit în mașina făcută praf de tren!

Accident feroviar! O minoră de 16 ani a murit

Citiți și: Argeș. Curier GLS rănit grav în accident feroviar. Ce spune Poliția

În această dimineață, un accident s-a produs la trecerea de nivel de cale ferată din comuna Botoroaga, sat Valea Cireşului. O mașină a fost spulberată de tren, notează Observatornews.ro.

O minoră de 16 ani a murit în mașina făcută praf de tren

O adolescentă de 16 ani din Mereni, judeţul Teleorman, și-a pierdut viața și alți patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 23 de ani, au fost răniţi.

Citiți și: Argeș: O șoferiță a scăpat ca prin urechile acului. Mașina sa a fost lovită de tren

Cum s-a produs accidentul

La volanul autoturismului se afla o tânără de 19 ani, din oraşul Videle, judeţul Teleorman. Aceasta nu ar fi respectat semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, la trecerea la nivel cu calea ferată, dublă.

Astfel, autoturismul a fost lovit în plin de locomotiva unei garnituri de tren.

„La sosirea echipajelor de pompieri, patru dintre cei cinci pasageri ai autoturismului erau încarceraţi. Aceştia au fost scoşi de salvatori cu ajutorul echipamentelor de descarcerare şi predaţi echipajelor medicale”, a transmis ISU Teleorman, potrivit sursei citate.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursă foto: Observator

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3