EcoMoto 930×122

ambulanta

AMBULANŢĂ MODERNĂ PENTRU MIOVENI

O ambulanţă dotată cu aparatură ultramodernă a fost adusă în Mioveni, fiind achiziţionată din fonduri ale Ministerului Sănătăţii. Cheile au fost înmânate, în prezenţa prefectului de Argeș, Mihai Oprescu, primarului orașului, Ion Georgescu. Ambulanţa este una de tip B1-B2.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Este un proiect al Guvernului României care se desfăşoară la nivel naţional. Mă bucur că această ambulanţă a ajuns în Mioveni. Sper să fie intervenţii puţine, dar atunci când va fi nevoie, tot personalul să fie la datorie.”, a declarat prefectul Oprescu.

Mulţumesc domnului prefect, mulţumesc premierului, conducerii Guvernului şi celor care s-au gândit la Mioveni. După cum bine ştiţi, noi deservim şi comunele limitrofe. Este o salvare modernă, are toate dotările necesare conform baremului care trebuie să fie pe ambulanţă. De asemenea, am pus la dispoziţie şi un nou garaj pentru Microstaţia Mioveni, care va putea să adăpostească cele 5 ambulanţe care deservesc zona noastră. Le urez conducătorilor auto și asistenţilor care vor folosi această ambulanţă să o folosească cu bine mulţi ani! Sper să nu fie nevoie de multe intervenţii şi cetăţenii să fie sănătoşi.”, a spus, la rândul său, Ion Georgescu, primarul Mioveniului.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90