Donaris 930 x 122

amenda

Amendă de 3.000 de lei pentru cei care stau la bloc!

Amendă de 3.000 de lei pentru cei care stau la bloc!

Citiți și: Apare o nouă taxă!

Toți românii care locuiesc la bloc trebuie să știe că există o lege care le permite anumitor persoane să intre peste ei în apartamente.

În orice zi și la orice oră.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Potrivit legii nr.196/2018, românii care locuiesc la bloc și nu permit accesul în locuință a președintelui sau administratorului unei asociații de locatari riscă să primească o amendă.

De până la 3.000 de lei!

Amendă de 3.000 de lei pentru cei care stau la bloc!

De exemplu, administratorul blocului poate să intre în apartamentul tău atunci când uiți apa de la robinet deschisă.

Măsura este cumva necesară.

Dacă ținem cont de faptul că din cauza unei imprudențe de acest gen și celelalte apartamentele pot fi inundate în cazul în care el nu intervine.

De asemenea, administratorul poate să intre în apartamentul tău și atunci când organizezi o petrecere prea zgomotoasă.

Pentru a remedia rapid problema care îi deranjează pe vecini.

Mai mult, dacă locuința ta necesită o serie de reparații sau de lucrări de construcții, administratorul are tot dreptul să intre în apartament.

În acest caz, se emite în mod normal un preaviz.

Dacă te-ai gândit vreodată să nu le permiți accesul acestor persoane în apartamentul tău ar trebui să te mai gândești o dată.

Pentru că o astfel de acțiune îți poate aduce o amendă.

Iar sancțiunile pornesc de la 500 de lei și pot ajunge până la 3.000 de lei.

Detalii, AICI – Greşeala banală pe care o fac aproape toţi românii care stau la bloc! S-a schimbat legea, amenzile pot ajunge până la 3.000 de lei!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

7 comentarii

  • Horatiu spune:

    Da…poate întra în locuință…DOAR cu acceptul meu!!! Exista o lege…în vigoare care interzice încălcarea intimității!!!

  • Asocistul spune:

    dar mai sint asociatii… la Vaslui au disparut… despre ce vorbim. desii erau ft bune aceste structuri. aveai la cine apela pt. lucrari .. necesare tuturor locatarilor, avea cine detine evidenta apartamentelor date cu chirie etc etc..

  • Robert spune:

    Sincer, m-a cam speriat titlul articolului ! ….ca si eu stau la bloc. Am crezut ca este ceva general. Schimbați si voi titlul că prea am sarit in sus si am fugit la portofel.
    Asta, pentru voi, pentru ca ceilalti, sigur nu vad comentariul ! 😉

  • Axenia Gavrilă spune:

    Nu sunt de acord sa între administratorul în ap cind vrea el .Eu personal la-m chemat pt ca m-a inundat prop.de la etaj dar nu a bine-voit sa vina sa constate. Ce sa caute în ap.daca nu rezolva problema cind este chemat.?

  • Victoria Bita spune:

    Dacă președintele este unul dedicat,va ști în orice moment cum sa contacteze proprietarii in astfel de cazuri. Președintele și administratorul sunt persoanele care trebuie să mențină legătură permanentă cu toți locatarii,prin forme stabilite de comun acord,astfel vor fi evitate situațiile specificate mai sus.Apoi exista în subsolul fiecărui bloc,robineți care pot fi închiși,prin urmare se poate evita acest”acces forțat” prin lege.

  • Mariana Gheorghe spune:

    Și unde mama zmeilor scrie negru pe alb că președintele și administratorul pot intra într-un apartament, fără un preaviz? Pot intra într-un apartament când omul bea și are muzica dată mai tare astfel încât își deranjează vecinii? Și locatarul respectiv dacă-l agresează pe președinte sau administrator că i-a intrat în casă, îl apără cineva, că până vine poliția …

  • Pestrițu Doru spune:

    Trebuie să lăsăm un rând de chei la asociația de proprietari ???😆😀😁

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3