NOR CURIER 930X122

amenzi

AMENDĂ GRASĂ PENTRU RESTAURANTUL „BRISETTO” DIN PITEŞTI

În data de 11 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Piteşti au verificat mai multe localuri din centrul Piteştiului, iar în cazul unui cunoscut restaurant au fost descoperite nereguli. Mai exact, clienţii erau serviţi în spațiu închis.

Citiți și: A „plouat” cu amenzi! Patroni argeșeni care au vrut să „fenteze” legea

Potrivit unor surse de încredere ale epitesti.ro, este vorba de localul „Brisetto”, situat pe Strada Victoriei din municipiu.

Societatea comercială cu pricina a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

(Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Bujie spune:

    Ha-ha-ha…! Sunt zeci de „terase” care functioneaza de luni de zile chiar langa sediul Politiei si „oamenii legii” se prefac ca nu vad… Ti-e si greata! ce-or fi facut astia de la Brisetto, n-au mai dat taxa de protectie!?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90