NOR CURIER 930X122

păcănele

AMENZI ŞI ÎN SĂLILE DE PĂCĂNELE DIN PITEŞTI / SURPRINŞI LA APARATE FĂRĂ MASCĂ

Prefectura Argeş anunţă că polițiștii, jandarmii, polițiștii locali și pompierii argeșeni au verificat respectarea prevederilor Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Citiți și: Lovitură pentru jocurile de noroc! Vor fi interzise în aceste localități

În ultimele 24 de ore polițiștii argeșeni au verificat 390 de persoane aflate în izolare la domiciliu. Totodată, au fost verificate 86 de societăți comerciale, 151 de persoane legitimate și 101 autovehicule verificate, în cadrul acțiunilor punctuale. Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 11.500 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

În urma acțiunilor de control efectuate în cursul zilei de ieri, jandarmii au aplicat 3 amenzi, în valoare de 1500 lei și 7 avertismente, persoanelor care nu au purtat masca de protecție în spațiile închise.

Citiți și: Vine APOCALIPSA pentru jucătorii de păcănele! „Dispar!”

Pompierii argeșeni au verificat 7 societăți comerciale și 93 de persoane fizice. Dintre acestea din urmă, două au fost surprinse că nu respectau masurile de protecție individuală în spații închise. Reprezentanții ISU Argeș au aplicat două amenzi în valoare totală de 1000 lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3