Donaris 930 x 122

rufe

Amenzi uriaşe pentru locatarii care întind rufele în exteriorul blocului

UPDATE: Precizare importantă! Primăria Piteşti ne informează că, în acest moment, nu există o prevedere prin care locatarii să fie amendaţi în asemenea situaţii. A existat la un moment dat un articol într-o Hotărâre de Consiliu Local (HCL 197/2017) care sancţiona astfel de cazuri, însă nu se mai aplică.

Citiți și: VIDEO/PITEȘTI: OPERAȚIUNEA „JOS SÂRMELE DE RUFE!” S-A LĂSAT CU SCANDAL

Ştirea iniţială

Rufele atârnate pe sârme, în exteriorul blocurilor, pot fi „admirate” în mai multe cartiere din Piteşti, dar mai cu seamă în Războieni şi în Trivale, din Calea Drăgăşani.

Citiți și: PITEȘTENII DAU CU FLIT PRIMĂRIEI ȘI STAU CU RUFELE LA VEDERE

Aceste aspecte contribuie la o imagine neplăcută, iar în unele localităţi se dau amenzi mari.

 

 

În alte localităţi s-au impus reguli şi au fost stabilite sancţiuni drastice. Spre exemplificare, la Constanța, s-a aprobat un nou regulament, iar cine își usucă hainele în exteriorul blocului va fi amendat cu până la 2.500 de lei, scrie alephnews.ro.

Sancțiuni vor primi și cei care își vor spăla covoarele pe stradă, precizează sursa menţionată.

Donaris 555×222

Comentarii

5 comentarii

 • Barbu spune:

  Dacă ar fi dupa cel ce a publicat acest articol cred ca soluția lui ar fi sa dărâme blocurile.Domnule/Doamna daca aceasta este una din problemele majore ale acestui oras eu zic sa va lasati de jurnalism.Ce aspect doriti sa aiba ,blocul fiind vechi si nu toata lumea are balcon la blocul din prima poza care este de cel putin 3 ani vechime.Eu cred ca nu rufele va supara si faptul ca exista asemenea blocuri.Mutati-va in Japonia daca nu va place aspectul rufelor intinse pe exterior la aceste blocuri.

 • Marian spune:

  Domnule Barbu, exista uscatoare de rufe. Decat sa ma mut eu in Japonia, mai bine va mutati dvs in Ferentari! Nu ne mai revenim niciodata din pacate…

 • Alex spune:

  Faceti va rog un articol si pentru balcoanele ridicate fara aprobari , sunt balcoane cu latime de 2.5 metrii !!!

 • Cristi spune:

  @Marian, si in vest oamenii usuca rufele in modul asta; problema e ca nu le permite clima s-o faca prea des. Mai mult, realizand ca uscatoarele consuma o gramada de curent electric, oamenii incearca sa le evite si deseori intind hainele pe o sarma interioara.
  Cred ca Romania o sa-si revina cand oamenii isi folosesc mintea si vin cu solutii practice, nu prin fandoseli de-astea care fac viata oamenilor saraci si mai proasta.

 • Gabi spune:

  Este normal sa-ti usuci hainele in propriul balcon, poti sa-ti pui si panou publicitar. Este proprietatea ta si nu deranjezi pe nimeni. Și vecinul de deasupra mea sta cu rufele la fereastra lui si balconul lui și nu ma deranjat cu nimic.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441