Donaris 930 x 122

amenda

PITEȘTI: AȘA ÎȚI USUCI RUFELE? IEI AMENDĂ!

Pitești: Așa îți usuci rufele? Iei amendă!

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Potrivit unei Hotărâri recente a Consiliului Local, în Pitești este interzisă din această lună „montarea de suporţi din orice material pentru uscarea rufelor sau alte asemenea în afara logiilor (n.r. – a balcoanelor) sau pe pereţii exteriori ai unităţilor locative situate în blocuri de locuinţe”. Cu alte cuvinte, uscarea rufelor este permisă doar în incinta balcoanelor, nu și pe pereții exteriori ai locuințelor din blocuri (ca în fotografie).

Persoanele fizice care încalcă această regulă riscă să fie amendate cu sume cuprinse între 200 şi 500 de lei.

Citiți și: Interzis pentru șoferi! Amendă uriașă!

De asemenea, conform aceleiași Hotărâri, este interzisă aruncarea de la balcon sau pe fereastră de reziduuri menajere şi lichide. Amenda pentru nerespectarea acestei interdicții este de la 200 la 500 de lei în cazul persoanelor fizice şi de la 500 la 1.000 de lei în cazul persoanelor juridice.

Polițiștii locali sunt cei care, potrivit Hotărârii de Consiliu Local, vor constata dacă noile reguli sunt respectate și vor da amenzi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90