930×122 CAPRA 5

budeasa

Amplă acțiune de ecologizare în Budeasa

Amplă acțiune de ecologizare în Budeasa

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Asociația „Let`s Do It, Romania” și Primăria Comunei Budeasa organizează sâmbătă, 17.09.2022, o amplă acțiune de ecologizare a comunei la care și-au anunțat deja prezența școlile, cât și alte entități locale din societatea civilă.

Așteptăm propuneri/sugestii cu zonele comunei unde să demarăm această acțiune, pe pagina oficială a Primăriei, până miercuri, 14.09.2022.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Adunarea voluntarilor va fi la sediul Primăriei Budeasa la ora 10.00.

Contăm pe implicarea tuturor, pentru că numai împreună putem oferi comunei un aspect curat și frumos, iar în cazul în care nu reușiți să ajungeți, avem rugămintea ca fiecare proprietar să-și facă curățenie în dreptul gospodăriei.

Se vor pune la dispoziție saci și mănuși.

Împreună ne vom asigura că, la sfârșitul acțiunii, deșeurile colectate vor ajunge acolo unde le este locul, nu în natură!„, transmite Primăria Budeasa.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • vica spune:

    Bravo copii !!!
    Aratati-le nesimtitilor si needucatior ca se poate pastra natura curata sa se poata bucura si oamenii civilizati.

  • Georgiana spune:

    Deci, îi puneți pe elevi să strângă gunoaiele?! Ca ce chestie? Ăia care primesc ajutor social pe degeaba ce fac? 🙂 Pe bune frate, puneți plozi să strângă gunoaie făcute de toți bețivii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3