Donaris 930 x 122

Analogue festival

Analogue Festival. Peste o lună se dă startul la cel mai tare festival al verii

Analogue Festival. Peste o lună se dă startul la cel mai tare festival al verii

Citiți și: Onoruri pentru devotament. Festivitate specială la Mioveni, de 1 Decembrie

Mai este fix o lună până începe cel mai așteptat festival al verii.

Vor fi trei zile de muzică live, cu cei mai în vogă artiști de la noi și de peste hotare.

Citiți și: La Mioveni s-a respectat tradiția și ca în fiecare an s-a aprins Focul Lui Sumedru

Trei zile de distracție și de experiențe de neuitat.

Organizatorii vin cu suprize pentru publicul festivalului:

,,Analogue Festival 2023 – peste o lună dăm startul pentru 3 zile de jocuri și muzică live

B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați și Tinie Tempah deschid un line-up pe care se află 18 trupe consacrate  care vor întreține atmosfera timp de trei zile, între 25 și 27 august.

Jocuri și activări spectaculoase vor transforma platoul Făget de lângă Mioveni într-un board game uriaș în ultimul weekend de vară

Găsiți în continuare abonamente pe iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro, platforme pe care organizatorii promit oferte de neratat în perioada următoare.

 

Mioveni, 25 iulie 2023.

Pregătirile pentru Analogue Festival 2023 sunt în toi.

Peste exact o lună, pe 25 august, pe platoul Făget de lângă Mioveni, vom da startul celei de-a doua ediții a festivalului, care propune publicului evadarea în natură și muzică.

Anul acesta, pe lângă deja mult-așteptatele ridicări cu balonul cu aer cald sau activările-surpriză ale sponsorilor și partenerilor, organizatorii și-au propus să transforme locul într-un uriaș board game.

Spectatorii sunt așteptați să joace în natură, în toate cele trei zile de festival, variante gigantice ale unor jocuri consacrate: X&0, Scrabble, Domino, Nu te supăra, frate, Twister, Beer Pong, Ring Toss etc. Nu vor lipsi standurile de facepainting (pictură pe față), baloane modelatoare și atelierele de creație.

Gamification este cuvântul de ordine al ediției din acest an.

Ca și anul trecut, când ne-am bucurat alături de peste 30.000 de iubitori ai muzicii, la Analogue ritmul și stilul vor fi foarte easygoing, dar în variantă „analogică”, nu digitală.

Așadar, vom avea jocuri de tip board games, nu pe computer.

Îi vom invita deci pe spectatorii de toate vârstele să dea frâu spiritului ludic, să intre în atmosferă și să se joace, așa cum ar trebui să facem toți atunci când vrem să ne distrăm”, spune Alin Călinescu, managerul Analogue Festival.

Analogue Festival. Peste o lună se dă startul la cel mai tare festival al verii

Artiștii care vor urca pe scena Analogue Festival

Ediția din acest an a festivalului, a doua de la lansare, va reuni, într-un mix de genuri, 18 artiști români și internaționali cunoscuți care vor urca pe cele două scene amplasate pe platoul Făget din Mioveni: B.U.G. Mafia, Delia, John Newman, Selah Sue, Subcarpați, Tinie Tempah, Asian Dub Foundation, IAN, Kadebostany, Spike, Șatra B.E.N.Z., Vița de Vie, Byron, HVNDS, IDK,R.O.A., The Mono Jacks și Valeria Stoica.

Gândit ca o alternativă destinată unui public sofisticat, care își dorește nu doar o experiență muzicală, ci una culturală, Analogue Festival este un bun prilej de evadare în mijlocul naturii, departe de agitația orașului și stresul digital: un festival „analogic” ce vă oferă ocazia de a vă detașa, pentru o pauză de trei zile, de agitația vieții cotidiene.

Pentru ediția din acest an, din weekendul 25-27 august, abonamentele sunt disponibile pe platformele iabilet.ro, bilete.ro și analogue.ro.

Ediția 2023 a Analogue Festival este organizată de Centrul Cultural din Mioveni, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al orașului Mioveni, în perioada 25-27 august, pe platoul Făget din Mioveni.

Title Partner: George, primul banking inteligent, powered by BCR

Major Partner: Pepsi

Strategic Partner: Sigillum Moldaviae; Aldestar Top Transport

Sponsori:

Delta Invest

Ursus

Vectrum Solutions

Haulotte

Red Bull

CIPCOS Mar Complex

Aperol Spritz

Tanqueray

Parteneri media:

Voyo

Susținut de Virgin Radio și Europa FM

Parteneri:

Cinema Trivale

Vivo

Supernova

Decathlon

Happy Cinema

Florărie TAJ – The secret garden

Cofetăria Maison Alex

Date de contact:

E-mail: [email protected], [email protected] (pentru mass-media)

Telefon: +40 348 445 856

Despre Analogue Festival

Analogue este un festival-invitație la o evadare în natură, alături de artiști români și internaționali care aduc în România concerte live de pe cele mai mari scene ale lumii.

Un succes încă de la prima ediție, Analogue Festival a adus la un loc peste 30.000 de pasionați de muzică live și artiști internaționali de calibru.

ANALOGUE. Escape into nature. Escape into music.„, transmit organizatorii.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90