930×122 POSADA 5

act sexual

ANCHETĂ FINALIZATĂ. DOSARUL ”SEX CU MINORE”, TRIMIS LA PARCHET

Anchetă finalizată. Dosarul ”Sex cu minore”, trimis la Parchet. Polițiștii Biroului Investigații Criminale Piteşti au finalizat cercetările în dosarul penal în care este cercetat un tânăr de 20 de ani, din comuna argeșeană Merișani, pentru săvârșirea înfracţiunilor de act sexual cu un minor, lipsire de libertate şi conducere fără drept. Pe data de 21 noiembrie 2018, argeșeanul fusese reținut.

Citiți și: Argeș. O tânără șoferiță i-a dat gata pe polițiști!

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de trimitere în judecată, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

La momentul respectiv, poliţiştii au stabilit că individul ar fi săvârşit două infracţiuni de act sexual cu un minor, în perioada 2015-2018, faţă de persoane cu care a avut o relaţie de concubinaj, o infracţiune de lipsire de libertate faţă de una dintre acestea.

Citiți și: Pitești. Ce s-a întâmplat cu bărbatul fugit din azil

Concret, potrivit anchetatorilor, ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră de 14 ani (din municipiul Alexandria, județul Teleorman) din 2015 până în 2018, iar  în cursul lunii august 2018 ar fi lipsit de libertate şi ar fi întreținut relații sexuale cu o altă minoră, de 16 ani (din municipiul Pitești).

Ar fi săvârșit și trei infracţiuni de conducere fără drept comise în perioada aprilie-iunie 2018.

Totodată, tânărul mai este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Mai exact, pe 14 mai ar fi lovit un alt tânăr pe fondul unui conflict spontan.

În prezent, tânărul este cercetat în arest la domiciliu. (Foto: descriptiv)

gic.ro

Comentarii

570 X 90 POSADA 3