NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

ANGAJAŢII PREFECTURII ŞI CONSILIULUI JUDEŢEAN ARGEȘ, EVACUAŢI

Angajaţii instituţiilor publice care funcţionează în Palatul Administrativ al judeţului Argeş din centrul Piteștiului (printre care şi cei din Prefectură şi Consiliul Judeţean) au fost evacuaţi din clădire în această dimineaţă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La faţa locului au ajuns mai multe maşini de pompieri. A fost vorba de un exerciţiu de alarmare în caz de cutremur urmat de incendiu. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au urmărit modul de reacție și acțiune pe care angajații din „Casa Albă” trebuie să îl aibă într-o asemenea situaţie.

Timp de trei zile ISU a făcut verificări la Palatul Administrativ al judeţului din punct de vedere al instalaţiilor electrice. Nu au fost depistate deficienţe majore, dar se impune, spun specialiştii, redimensionarea reţelelor. Acestea sunt vechi, iar în timp numărul consumatorilor s-a mărit.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90