Donaris 930 x 122

ansamblul plai de dor

Ansamblul folcloric Plai de Dor – spectacol de excepție la Festivalul din Praga

Ansamblul folcloric Plai de Dor – spectacol de excepție la Festivalul din Praga

Citiți și: Petrecere ca-n zilele bune la Mioveni!

Așa cum v-am precizat, în perioada 25-28 Mai 2023, România a fost reprezentată cu cinste de talentații dansatori ai Ansamblului Folcloric Plai de Dor, acompaniați de instrumentiști de renume la Festivalul Prague Heart of Nations.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Prin jocul muscelean, costumele autentice și muzică, ambasadorii orașului Mioveni au impresionat Publicul prezent la festival, strângând ropote de aplauze la fiecare apariție pe scenă.

De asemenea, Ansamblul a primit aprecieri din partea organizatorilor: directorul festivalului-Jaroslav Mino, managerii de program-Eliska Hrbikova și Martin Urban, directorul de program-Maria Minova.

Festivalul aflat la cea de-a XXV-a edițe a reunit ansambluri folclorice din țări precum România, Bulgaria, Spania, Polonia, Slovacia, Ucraina, Serbia, Mexic, Vietnam, Indonezia, Senegal și Mongolia.

Toate țările mai sus-menționate au fost declarate câștigătoare, ediția din acest an bucurându-se de o explozie de energie, culoare, bucurie și dinamism.

Deplasarea Ansamblului Plai de Dor la festivalul din Republica Cehă a fost posibilă datorită Centrului Cultural, Primăriei orașului și Consiliul Local Mioveni.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90