New Profesional Consult 930 x 122

ansamblul plai de dor

Ansamblul folcloric Plai de Dor – spectacol de excepție la Festivalul din Praga

Ansamblul folcloric Plai de Dor – spectacol de excepție la Festivalul din Praga

Citiți și: Sărbătoare mare la Mioveni! Sunt așteptați cât mai mulți oameni

Așa cum v-am precizat, în perioada 25-28 Mai 2023, România a fost reprezentată cu cinste de talentații dansatori ai Ansamblului Folcloric Plai de Dor, acompaniați de instrumentiști de renume la Festivalul Prague Heart of Nations.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Prin jocul muscelean, costumele autentice și muzică, ambasadorii orașului Mioveni au impresionat Publicul prezent la festival, strângând ropote de aplauze la fiecare apariție pe scenă.

De asemenea, Ansamblul a primit aprecieri din partea organizatorilor: directorul festivalului-Jaroslav Mino, managerii de program-Eliska Hrbikova și Martin Urban, directorul de program-Maria Minova.

Festivalul aflat la cea de-a XXV-a edițe a reunit ansambluri folclorice din țări precum România, Bulgaria, Spania, Polonia, Slovacia, Ucraina, Serbia, Mexic, Vietnam, Indonezia, Senegal și Mongolia.

Toate țările mai sus-menționate au fost declarate câștigătoare, ediția din acest an bucurându-se de o explozie de energie, culoare, bucurie și dinamism.

Deplasarea Ansamblului Plai de Dor la festivalul din Republica Cehă a fost posibilă datorită Centrului Cultural, Primăriei orașului și Consiliul Local Mioveni.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90