930 x122 grota rece

casa de pensii

Anunț de la Casa de Pensii cu privire la pensia de urmaș. Trebuie depus acest act

Anunț de la Casa de Pensii cu privire la pensia de urmaș. Trebuie depus acest act

Citiți și: Pitești. Angajații Casei de Pensii nu cedează! Mesaj pentru autorități

Casa Națională de Pensii Publice face un anunț important despre pensiile de urmaș!

Astfel, românii care au sub 26 de ani, trebuie să depună obligatoriu un document la Casa de Pensii.  Până pe data de 25 septembrie 2023 dacă vor să își primească banii în continuare.

Citiți și: Se dau bani de la stat!

Ei trebuie să dovedească că își continuă studiile pentru a putea primi banii.

În caz contrar, pensia lor se suspendă începând cu data de 1 octombrie 2023.

Pe scurt, persoanele respective trebuie să depună o declarației pe propria răspundere în sensul continuării studiilor în anul școlar/universitar 2023-2024.

Ulterior, până la data de 25 octombrie 2023, ei trebuie să prezinte Casei de Pensii Publice din județul lor adeverința care atestă că își continuă studiile.

Anunț important de la Casa de Pensii!

În contextul în care anul universitar începe pe data de 1 octombrie, studenții, masteranzii și doctoranzii sunt în imposibilitatea prezentării acelei adeverințe până la data de 25 septembrie 2023.

De aceea, ei sunt obligați să depună la sediul caselor teritoriale de pensii o declarație pe propria răspundere până pe 25 septembrie 2023.

În acea declarație, confirmă că își urmează studiile universitare și că vor aduce dovada până pe 25 octombrie 2023.

„În situația neprezentării adeverinței prin care se face dovada continuării studiilor, într-una din formele menţionate până la data de 25 octombrie a anului în curs, pensia de urmaș aferentă lunii noiembrie va fi reținută de la plată, potrivit procedurii”, a informat sursa citată anterior.

Detalii, AICI – Casa de Pensii: Trebuie să depuneți acest document până pe 25 septembrie

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3