NOR CURIER 930X122

anunț

Anunț de ultimă oră! De vineri va fi haos!

Anunț de ultimă oră! De vineri va fi haos!

Citiți și: Anunț public – Construire spălătorie Auto self servis

Federația Națională Feroviară Mișcare Comercial Vagoane a anunțat că se pregătește să organizeze o grevă de avertisment în data de 15 septembrie.

Potrivit notificării transmise CFR SA, sindicaliștii vor înceta lucrul în intervalul orar 07:00-09:00.

Citiți și: Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Vești proaste pentru cei care le așteaptă

Decizia de intra în grevă vine, spun sindicaliștii, în urma parcurgerii procedurii de conciliere a conflictului colectiv de muncă declanșat la nivelul Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, urmare căreia conflictul a rămas deschis.

Anunț de ultimă oră! De vineri va fi haos!

Transportul feroviar este una dintre cele mai importante căi de transport din România și este esențial pentru economie și mobilitatea localităților din țară.

În acest context, anunțul Federației Naționale Feroviară Mișcare Comercial Vagoane privind organizarea unei greve de avertisment poate afecta în mod semnificativ circulația trenurilor în data de 15 septembrie.

Detalii, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Dan Dobrescu spune:

    pai ei sunt permanent în greva ,ce poate sa fie mai rău decât este,poate mai bine dacă nu mai merg la muncă

  • Ioan spune:

    În curând toată tara va fi în greva! „Băieții veseli” din guvern parca sunt din emisiunea lui Iantu :”Copiii spun…”. Numai ca ei și fac… Tagma celor din administrație se îngroașă, stau fără griji, ca deh, ei votează!!… De ceilalți, D-zeu cu mila! Unii cu pensii speciale, ceilalți… Și va mirați ca, văzând creșterile de impozite și taxe, care sigur se vor răsfrânge asupra acestora odată cu venirea iernii și a începutului de an viitor, pe oameni ii ia cu frig atât la figurat cât și la propriu!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90