NOR CURIER 930X122

publitrans

    ANUNȚ IMPORTANT PENTRU CĂLĂTORII PUBLITRANS

    Anunț important pentru călătorii Publitrans.

    Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

    “Având în vedere că ziua de luni, 30 aprilie, și marți, 1 mai 2018, sunt declarate zile libere atât pentru salariaţii din sectorul public, cât şi pentru elevi şi studenţi, S.C. Publitrans 2000 S.A. informează publicul călător că în perioada 28 aprilie – 1 mai 2018 circulaţia autobuzelor în municipiul Piteşti se va desfăşura după un program specific zilelor de sărbătoare.

    Excepţie face ziua de luni, 30 aprilie 2018, în care programul va fi specific unei zile de vacanţă (autobuzele vor circula la un interval de succedare cuprins între 10 și 30 de minute).

    Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

    În toată această perioadă, punctele de vânzare (bilete/abonamente) vor funcţiona după un program normal.”, transmite societatea de transport local de călători a municipalității Pitești.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90