New Profesional Consult 930 x 122

cutremure

Anunț important privind despăgubirile în caz de cutremur!

Anunț important privind despăgubirile în caz de cutremur!

Citiți și: Noapte agitată! Noi cutremure!

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) precizează că este pregătit financiar și operațional să despăgubească proprietarii care au polița PAD valabilă și au fost afectați de cutremure, anunță societatea, în contextul seismelor produse în aceste zile în România.

PAID anunță că derulează un proiect de optimizare și digitalizare a întregului proces de anunțare, constatare, evaluare și plată a daunelor, pentru a asigura un flux informațional cât mai rapid și eficient, conform Economedia.ro.

Citiți și: Se dau bani de la stat pentru aceste persoane!

În contextul evenimentelor seismice produse în România în ultimele zile, Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) reiterează faptul că societatea are capacitatea, în orice moment, să gestioneze daunele apărute și este pregătită să despăgubească proprietarii de locuințe afectați.

“Reconfirmăm faptul că fondurile proprii ale PAID sunt suficiente pentru a răspunde cererilor existente. Totodată, amintim faptul că, în cazul unui dezastru major, PAID beneficiază de cel mai mare program de reasigurare din Europa Centrală și de Est, în valoare de 1 miliard de euro, pentru reconstrucția locuințelor asigurate în fața celor trei riscuri de calamitate. Din punct de vedere operațional, PAID monitorizează permanent procesul de instrumentare a daunelor astfel încât plata să se facă în cel mai scurt timp”, arată PAID.

Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID) asigură protecție financiară în fața fenomenelor naturale pentru toți proprietarii de locuințe care au PAD valabil.

Detalii, AICI – Asigurările pentru cutremure, accesibilizate în online. Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale anunță că derulează un proiect de digitalizare a procesului de anunțare, constatare, evaluare și plată a daunelor

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Pop Cristian spune:

    În caz de cutremur cum a fost in 4.02 2023 si de pe bloc a căzut zăpada de A a variat mașină ce se poate face.multumesc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90